ΑΕΚ

Άλλα δείχνει η εικόνα, άλλα λένε οι αριθμοί για την ΑΕΚ

Άλλα δείχνει η εικόνα, άλλα λένε οι αριθμοί για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι παρουσίες της ΑΕΚ στα πλέι οφ μπορεί να μην θυμίζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο οι αριθμοί της παραμένουν ίδιοι. Διαβάστε πως έχουν μέχρι στιγμής.

Οι παρουσίες της ΑΕΚ στα πλέι οφ μπορεί να μην θυμίζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ωστόσο οι αριθμοί της παραμένουν ίδιοι.

Συγκεκριμένα, η Ένωση είχε μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την καλύτερη επίθεση, με τον Ηρακλή να είναι δεύτερος, ενώ το αντίθετο είχε συμβεί με την καλύτερη άμυνα.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα πρώτα πέντε ματς των πλέι οφ.

Οι "κτρινόμαυροι" έχουν σκοράρει οκτώ φορές και έχουν δεχθεί τρία γκολ, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Την δεύτερη καλύτερη επίθεση την έχει η Παναχαϊκή, μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έφτασε τα επτά τέρματα, με τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα να έχουν σκοράρει έξι φορές.

Αντίθετα, την καλύτερη άμυνα την έχει ο Ηρακλής που έχει δεχθεί δύο τέρματα, με την εστία της ΑΕΚ να έχει παραβιαστεί τρεις φορές.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ