ΑΕΚ

Αλέφ: "Πασίγνωστη στη Βραζιλία η ΑΕΚ λόγω του Ριβάλντο"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΦ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΜΣΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΦ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΜΣΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Αλέφ μίλησε για την αγάπη του κόσμου και τη παρουσία του Ριβάλντο στους "κιτρινόμαυρους" λέγοντας πως αποτελεί τεράστιο είδωλο για τον ίδιο.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Αλέφ και ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των "κιτρινόμαυρων" για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

Ο νεαρός μέσος μίλησε για το γεγονός πως η ΑΕΚ στη Βραζιλία είναι πασίγνωστη λόγω της παρουσίας του Ριβάλντο ο οποίος αποτελεί για τον ίδιο ένα τεράστιο είδωλο.

Ο Αλέφ Σαλντάνια εμφανίστηκε έτοιμος να μπει ακόμα και αύριο στις προπονήσεις της ΑΕΚ και πανέτοιμος για την πρόκληση του Champions League:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από την νέα αυτή προοπτική της καριέρας μου και όσα συνάντησα από την πρώτη στιγμή στο περιβάλλον της νέας μου ομάδας. Γνώριζα ήδη πόσο μεγάλο club είναι και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Δέχτηκα την αγάπη του κόσμου της από τις μέρες που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για μένα και ενώ ακόμα ήμουν στην Μπράγκα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Το χάρηκα πολύ και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προοπτική συμμετοχής με την κιτρινόμαυρη φανέλα στους ομίλους του Champions League μετά την περσινή του συμμετοχή στους ομίλους του Europa: «Ετοιμος για κάτι τέτοιο είμαι από τη μέρα που γεννήθηκα! Ολοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πόσο μεγάλη πρόκληση είναι αυτή η διοργάνωση. Πέρυσι ήταν ωραία στο Europa με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά εφέτος θα είναι πολύ καλύτερα με την ΑΕΚ στο Champions League! Εχω βγάλει όλη την προετοιμασία με την Μπράγκα, είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος να παίξω και αύριο με την ΑΕΚ, αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Και ο Αλεφ Σαλντάνια κατέληξε: «Είναι μεγάλη υπόθεση να έρχεσαι σε μία ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Ακόμα πιο σημαντικό είναι όμως να το επαναλάβουμε όλοι μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω πολλούς για το ποια είναι η ΑΕΚ. Είναι πασίγνωστη στη Βραζιλία από τη στιγμή που τη φανέλα της έχει φορέσει ο μεγάλος Ριβάλντο. Αποτελεί τεράστιο είδωλο για όλους εμάς και μακάρι να βαδίσω και εγώ στα δικά του χνάρια»!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ