ΑΕΚ

Αξιολόγηση ονομάτων και δεδομένων στην ΑΕΚ

Αξιολόγηση ονομάτων και δεδομένων στην ΑΕΚ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Σύσκεψη κορυφής τη Δευτέρα (26/10) με αποκλειστικό θέμα τον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ. Πιθανό να προστεθούν και νέα ονόματα στην λίστα.

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν τη Δευτέρα (26/10) την προτελευταία τους προπόνηση (και παρεμπιπτόντως ο Μανωλάς δοκίμασε ίδιο σχήμα με Ηρακλή και Μπουονανότε και Κρισάντους αντί Μάνταλου και Αραβίδη) πριν από την Ξάνθη, στα Σπάτα εξελισσόταν παράλληλα μια μίνι σύσκεψη κορυφής. Με αποκλειστικό θέμα, τον διάδοχο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έβαλαν στο τραπέζι την λίστα με τα ονόματα υποψηφίων. Και επί της ουσίας ξεκίνησαν την πρώτη αξιολόγηση και των δεδομένων που υπάρχουν σε κάθε μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις. Διότι με τον Γκουστάβο Πογιέτ, για παράδειγμα, έχουν ήδη γίνει επαφές. Όπως και με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Όλες οι ενδείξεις που έρχονται από τα Σπάτα, είναι πως στην ΑΕΚ θέλουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν καταλήξει σ’ αυτόν με τον οποίο θα γίνει η τελική επαφή για να αναλάβει την ομάδα. Μάλιστα η πρόθεση των ανθρώπων της Ένωσης, είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση και το θέμα να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Είναι δεδομένο πως μέσα στις επόμενες ώρες οι επαφές του Μιλοβάνοβιτς θα συνεχιστούν. Ενώ είναι πολύ πιθανό να προστεθούν ακόμα και νέα ονόματα στην λίστα. Γι αυτό άλλωστε θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή ο τεχνικός διευθυντής με τον εκτελεστικό διευθυντή, προκειμένου να παρθεί μέσα στις επόμενες μέρες και πιθανότατα με την Ξάνθη, η οριστική απόφαση.

Tο προβάδισμα στην προτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ, πάντωςμ εξακολουθεί να το έχει ο Πογιέτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο τραπέζι το θέμα προπονητή

Τζεμπούρ: "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω"

Δεν ταξιδεύει στην Ξάνθη ο Αραβίδης

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ