ΑΕΚ

Ακούραστο στενό "μαρκάρισμα" στον Σκόκο

Ακούραστο στενό "μαρκάρισμα" στον Σκόκο
INTIME SPORTS

Μπορεί η ΑΕΚ να προχωρά μεταγραφικές κινήσεις (Ζιοβάνι), μπορεί να περιμένει αφίξεις (Βάργκας) αλλά ο μεγάλος στόχος ήταν και παραμένει ο Νάτσο Σκόκο. Όχι στην θεωρία, αλλά στην πράξη.

Αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων της ΑΕΚ, το στενό «μαρκάρισμα» στον Αργεντινό επιθετικό. Η γραμμή με την άλλη άκρη του Ατλαντικού και την πλευρά του Σκόκο παραμένει ανοικτή επί καθημερινής βάσης. Με πίεση διακριτική μεν, σταθερή δε, προς τον παίκτη.

Καλό σημάδι η σιωπή

Προφανώς και ουσιαστική πρόοδος στην υπόθεση δεν έχει υπάρξει όλες αυτές τις μέρες. Παραμένει ωστόσο ένα θετικό σημάδι, το γεγονός πως ο Νάτσο Σκόκο εξακολουθεί να μην έχει κάνει την παραμικρή δημόσια τοποθέτηση για την επόμενη μέρα της Νιούελς με τον προπονητή που ο ίδιος ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε ζητήσει να έρθει στην ομάδα. Αυτή η στάση του παίκτη, φανερώνει ξεκάθαρα, πως δεν θέλει να δεσμευτεί για το μέλλον, καθώς το δικό του ακόμα το σκέφτεται.

Οι «κακές» ειδήσεις από Ελλάδα

Η αλήθεια είναι πως έστω και αν η ΑΕΚ έχει καταστήσει σαφέστατο στον Σκόκο πως είναι διατεθειμένη να κάνει ότι χρειαστεί για να τον ντύσει και πάλι στα «κιτρινόμαυρα», οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα βοηθούν ώστε να πειστεί ο παίκτης. Το ακριβώς αντίθετο. Ο Σκόκο παρακολουθεί όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα και έχει και πικρή πείρα απ’ όσα είχαν συμβεί στην πατρίδα του. Επομένως απ’ όσα βλέπει και ακούει επηρεάζεται αρνητικά.

Αρχίζει το ματς

Πάντως για τον Σκόκο υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις επίσημες που πλέον αρχίζουν να «τρέχουν». Το πρωτάθλημα ξεκινά εκ νέου στην Αργεντινή και ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς, παράλληλα με τις… σκέψεις του για το μέλλον, θα παίζει και σε επίσημα ματς. Και δεν είναι διόλου απίθανο, ακόμα και η πορεία που κάνει η Νιούελς στα πρώτα παιχνίδια, να παίξει και αυτή ρόλο στην τελική απόφαση του Σκόκο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ