ΑΕΚ

Ακόμα έχουν "τρέξιμο"

Ακόμα έχουν "τρέξιμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ΑΕΚ τελειώνουν με χαφ και μπακ, αλλά ακόμα «καίγονται» για φορ και εξτρέμ. Τα δεδομένα των μεταγραφικών υποθέσεων.

Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή δεδομένων της τελευταίας στιγμής, η ΑΕΚ μέχρι και την Παρασκευή θα έχει ολοκληρώσει ακόμα δυο μεταγραφές. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24, ο Γκόικο Κάτσαρ, εκτός απρόοπτου, την Παρασκευή (8/7) θα μπει στο αεροπλάνο για το Κίελτσε, ενώ ο Μανουέλ Ντίας, επίσης εκτός απροόπτου, την ίδια μέρα θα βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Και φυσικά κατοπιν και ο Ουρουγουανός θα πάρει τον δρόμο για την Πολωνία. Όμως ακόμα και αν αυτές οι δυο υποθέσεις κλείσουν θετικά και πάλι στην Ένωση δεν θα… αποσυμπιεστούν από το άγχος των μεταγραφών. Και αυτό διότι για τις δυο θέσεις που η ΑΕΚ «καίγεται» για ενίσχυση, το τοπίο παραμένει θολό.

Στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ, πρόοδος δεν έχει υπάρξει. Ίσως το αντίθετο. Υπό την έννοια πως το θέμα του Ντούγε Τσοπ όσο περνούν οι μέρες και από τις επαφές που έχουν γίνει με την Κάλιαρι, γίνεται όλο και πιο περίπλοκο. Προφανώς στην ΑΕΚ δεν το εγκαταλείπουν. Αλλά διαπιστώνουν πως είναι και δύσκολο και ενδεχομένως χρονοβόρο. Η υπόθεση του Νίκολας Καστίγιο δεν έχει κλείσει. Αλλά δεν έχει προχωρήσει κιόλας. Η Μπριζ, όπως και η Κάλιαρια στην υπόθεση Τσοπ, θέλει να «πουλήσει» και όχι να δανείσει τον Χιλιανό. Και εκεί κάπου έχει κολλήσει το θέμα, χωρίς να αποκλείεται να ξεκολλήσει ξαφνικά. Ούτε φυσικά αποκλείεται πλέον η ΑΕΚ να κοιτάζει εντελώς άλλες λύσεις για την θέση του φορ.

Όσον αφορά τον εξτρέμ, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως οδηγείται πως αδιέξοδο η περίπτωση του Πάμπλο Τσαβαρία. Από την στιγμή που οι επαφές της Δευτέρας (4/7) και της Πέμπτης (5/7) δεν οδήγησαν σε συμφωνία, δύσκολα η ΑΕΚ θα αφήσει αυτή την υπόθεση να τραβήξει άλλο χρονικά. Και θα στραφεί σ’ άλλες λύσεις. Ήδη διαβάσατε ήδη από το Sport24, πως έχει προταθεί ο Ντιέγκο Κάπελ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ