ΑΕΚ

Ακόμα 24 ώρες για Βάργκας

Ακόμα 24 ώρες για Βάργκας
Βάργκας

Συνεχίζει να είναι χρονοβόρα και περίπλοκη η τυπική διαδικασία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας, αλλά βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Συνεχίζει ακόμα και σήμερα (9/6) να είναι χρονοβόρα και περίπλοκη η τυπική διαδικασία της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα χρειαστούν ακόμα περίπου 24 ώρες, προκειμένου να φτάσουν στην Αθήνα τα συμβόλαια, με τις υπογραφές του διεθνή μεσοεπιθετικού από την Βενεζουέλα.

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με κύκλους της ΑΕΚ, δεν αφορά κανένα "αγκάθι" ή εμπόδιο στη συμφωνία, αλλά μόνο προβλήματα ανοικτής γραμμής και ανταλλαγής εγγράφων με την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Γι αυτό άλλωστε και υπήρξε η σκέψη ακόμα και για ταξίδι στην Χιλή, όπου βρίσκεται ο Βάργκας με την εθνική Βενεζουέλας, προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα χρειαστεί, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν μέχρι αύριο (10/6) το μεσημέρι, να φτάσει στην Αθήνα το συμβόλαιο με την υπογραφή του παίκτη και να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ