ΑΕΚ

Ακόμα 24 ώρες για Ντίας

Ακόμα 24 ώρες για Ντίας

Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν στην ΑΕΚ από την πλευρά του Ντίας, αλλά μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν όντως τελειώνει το σίριαλ – Η πιθανή εναλλακτική λύση της Ένωσης.

Από την πρώτη φορά που θεώρησαν στην ΑΕΚ πως ήταν τελειωμένη υπόθεση η μεταγραφή του Περέιρα Ντίας, έχουν περάσει περίπου δυο εβδομάδες και έχουν συμβεί και πολλά.

Έχει μετατραπεί σε σίριαλ η περιβόητη λύση του συμβολαίου του Αργεντινού φορ με την Τζοχόρ και ακόμα και σφήνα ομάδα από τον Μεξικό επιχείρησε να μπει. Στην ΑΕΚ επέμειναν και επιμένουν ακόμα να κυνηγούν και να προσπαθούν να τελειώσουν την υπόθεση.

Όλες τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Ντίας. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό, που έλαβαν θετικά μηνύματα, ως προς την συμφωνία για το περιβόητο διαζύγιο του παίκτη με την Τζοχόρ.

Βεβαίως στην ΑΕΚ μέχρι να λάβουν στα χέρι τους… έγγραφα, παραμένουν επιφυλακτικοί. Πάντως ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να φανεί αν όντως ο Ντίας έχει καταφέρει να ξεμπλέξει με την Τζοχόρ και αν είναι πλέον ελεύθερος να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Πάντως φαίνεται πως η ΑΕΚ ήδη εδώ και μερικές μέρες, έχει αρχίσει να ενεργοποιεί εναλλακτική λύση για την υπόθεση του σέντερ φορ, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει οριστικά με τον Ντίας. Άλλωστε πλέον ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει.

Κάπως έτσι έχει προκύψει και η… βροχή ρωσικών δημοσιευμάτων, ήδη από την Κυριακή(15/1), σύμφωνα με τα οποία ο Πέταρ Σκούλετιτς θα συνεχίσει ως δανεικός στην ΑΕΚ από την Λοκομοτίβ Μόσχας. Ακόμα και το σάιτ του transfermarkt, βιάστηκε να αναφέρει τον Σέρβο φορ από χθες, ως παίκτη της Ένωσης.

Είναι προφανές πως για να επιμένουν τόσο πολύ τα ρωσικά ΜΜΕ, υπάρχει κάτι. Όμως το πιθανότερο είναι πως αυτό το… κάτι, αφορά την εναλλακτική λύση της ΑΕΚ, σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση Ντίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάνταλος: "Να βρούμε ψυχικά αποθέματα"
Μοράις: "Προέχει το ματς στο Αγρίνιο"
«Χαμηλώνει» η ΑΕΚ το θέμα Τζαβέλλα
Μπάρκας στο Sport24.gr: "Μ΄αρέσει να παίζω μακριά από την εστία"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ