ΑΕΚ

Αίτημα για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης για το γήπεδο της ΑΕΚ

Αίτημα για παράταση της δημόσιας διαβούλευσης για το γήπεδο της ΑΕΚ

Να κερδίσει χρόνο προσπαθεί ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά στην ΑΕΚ είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρξει επιπλέον χρόνος για συζήτηση μετά τις 22 Σεπτεμβρίου.

Περίπου δυο εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης για την «Αγιά Σοφιά», ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να καταθέσει αίτηση για παράταση. Το αίτημα «πέρασε» την Τετάρτη (9/9) από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και θα κατατεθεί επισήμως στο ΥΠΑΠΕΝ.

Ωστόσο στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν καθώς δεν θεωρούν πως το αίτημα αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτό. Και αυτό διότι δεν προβλέπεται παράταση του διμήνου της δημόσιας διαβούλευσης κατόπιν αιτήματος από Δήμο ή Περιφέρεια. Άλλωστε για την κίνηση αυτή από την πλευρά του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, ήταν ενήμεροι στην ΑΕΚ εδώ και μέρες και είχαν «ψάξει» το θέμα. Και εκτιμούν πως με βάση τις κείμενες διατάξεις, δεν πρόκειται να προκύψει κανένα ζήτημα.

Στην ΑΕΚ εκείνο που περιμένουν είναι να ολοκληρωθεί στις 22 Σεπτεμβρίου η δημόσια διαβούλευση όπως προβλέπεται από το νόμο. Και κατόπιν θα πρέπει να υπάρξει η υπογραφή του νέου υπουργού ΠΑΠΕΝ προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Βεβαίως είναι δεδομένο πως το χρονικό πλαίσιο θα καθοριστεί από τις εκλογές και από την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ