ΑΕΚ

Αισιόδοξος για πρόκριση επί του Ολυμπιακού ο Μπάρκας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς στο Φάληρο για την 8άδα του Κυπέλλου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, ήταν εκ των κορυφαίων της Ένωσης στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, κρατώντας το μηδέν για την εστία του σε 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις για γκολ.

Ο ίδιος, μιλώντας στη "Real News", εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, τόνισε: "Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έμεινε ένα ακόμη, συνεπώς δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Ήταν ένα δυνατό ματς, ένα ντέρμπι που δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Αν και δεν ξεκινήσαμε δυνατά, σταδιακά βελτιώσαμε την απόδοσή μας και στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που μας κάνει να ελπίζουμε ενόψει της ρεβάνς.

Από την πλευρά μου νιώθω καλά και σαφώς είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φύγει αήττητη από το γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά μου άλλωστε και γι΄ αυτό προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι όλο και καλύτερος".

Για το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, είπε: "Παίζουμε στην έδρα μας και γνωρίζουμε καλά πως στο πλευρό μας θα έχουμε τους οπαδούς μας που πάντοτε στα ματς αυτά δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και πάντοτε αποτελούν τον 12ο παίκτη μας. Αν μπούμε δυνατά στο ματς και αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Προφανώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, αφού σίγουρα ο αντίπαλος θα πιέσει, όμως έχουμε αποδείξει πως αντιδρούμε σωστά στα δύσκολα, βρίσκοντας τον τρόπο να τα ξεπερνάμε. Θεωρώ σημαντικό γεγονός το ότι παραμένουμε μέσα σε όλους τους στόχους μας και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ