ΑΕΚ

Αισιοδοξία για συμφωνία με Μπουονανότε

Αισιοδοξία για συμφωνία με Μπουονανότε
Μπουονανότε

Διαβάστε πόσο καιρό δουλεύουν στην ΑΕΚ την περίπτωση του Ντιέγκο Μπουονανότε και που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις.

Η ΑΕΚ φτάνει όλο κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής, που έχει αρχίσει ήδη να την ψάχνει απότον περασμένο Απρίλιο και ίσως και πιο νωρίς.Χωρίς η μεταγραφή να έχει (ακόμα) κλείσει οριστικά, η απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε από τον Δικέφαλο, μοιάζει πλέον υπόθεση διευθέτησης λίγων παραμέτρων της συμφωνίας.

Κυρίως με την πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, καθώς οι συζητήσει με την πλευρά της Γρανάδα, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, καταλήγουν στην χρυσή τομή ενός καθεστώτος συνιδιοκτησίας του παίκτη. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως ο κύκλος των συζητήσεων ανάμεσα σε Μπουονανότε και ΑΕΚ, εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνει και διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον ισπανικό σύλλογο. Ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία από την πλευρά της Ένωσης, πως θα υπάρξει άμεσα μια οριστική συμφωνία μ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Και ο Μπουονανότε θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Εδώ και πέντε μήνες

Άλλωστε είναι μια περίπτωση που η ΑΕΚ την έχει εντοπίσει και την «φλερτάρει» εδώ και περίπου πέντε μήνες. Ο «Νάνος» είναι ένας παίκτης που ήταν και εξακολουθεί να είναι, μια μεταγραφή και ουσίας και εντυπώσεων. Μπορεί να δώσει λύσεις και ποιότητα σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης. Και στα δυο άκρα, αλλά ακόμα και στον άξονα. Ενώ παράλληλα μπορεί με μισή… ενέργεια, να σηκώσει στο πόδι το ΟΑΚΑ. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που ο κόσμος της ΑΕΚ είχε «λατρέψει» τον Νάτσο Σκόκο. Και οι άνθρωποι του Δικεφάλου ξέρουν πως ο Μπουονανότε, έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να γίνει «Υδραυλικός» στη θέση του «Υδραυλικού».

Η καθυστέρηση

Στην ΑΕΚ είχαν βάλει ψηλά στην μεταγραφικά τους λίστα τον «Νάνο» από τον Απρίλιο. Αλλά υπάρχουν δυο σημαντικοί λόγοι που έφτασαν Αύγουστος για να «φορτσάρουν» προκειμένου να τον αποκτήσουν. Ο πρώτος είχε να κάνει με την Κίλμες αλλά και με την Γρανάδα. Στην ΑΕΚ έπρεπε να περιμένουν να διαπιστώσουν και τις προθέσεις του συλλόγου της Αργεντινής, στο οποίο ο Μπουονανότε είχε παραχωρηθεί δανεικός, αλλά και τις προθέσεις της ισπανικής ομάδας στην οποία ανήκε (και ανήκει ακόμα) ο παίκτης. Όσο για τον δεύτερο λόγο, αυτός αφορά την πρόθεση της ΑΕΚ να δώσει χρόνο στην υπόθεση Σκόκο. Και όταν αυτή «έληξε» οριστικά, ο «Νάνος» μπήκε ξανά σε απόλυτη προτεραιότητα. Αφού ήδη είχε φύγει από την Κίλμες και αφού ήδη στην Γρανάδα είχαν αποφασίσει να μην τον κρατήσουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ