ΑΕΚ

Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστρίντ Αϊντάρεβιτς υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντινάμο πως η ΑΕΚ θα πάει στο Κίεβο για να βάλει τουλάχιστον δυο γκολ και τη νίκη.

Ο Αστρίντ Αϊντάρεβιτς εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ντινάμο με το γκολ που σημείωσε. Μετά το τέλος του αγώνα ο μέσος των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα της "COSMOTE TV" για την αναμέτρηση, τη ρεβάνς αλλά και το γκολ που πέτυχε.

Για το παιχνίδι και την ισοπαλία:
"Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με ένταση την οποία δεν είχε η Ντινάμο στο πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δείξαμε στο δεύτερο μέρος ότι είμασταν καλύτερη ομάδα, έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε αλλά προσπαθήσαμε για το καλύτερο".

Για την ρεβάνς μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ:
"Εμείς πρέπει να πάμε στο Κίεβο για να σκοράρουμε ή να πετύχουμε δυο γκολ. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Οπότε θα πάμε για τη νίκη".

Για την είσοδο του και το γκολ του:
"Είμαι εδώ σχεδόν ένα χρόνο και ποτέ δεν έχω παραπονεθεί. Είμαι περισσότερο επιθετικογενής ποδοσφαιριστής και όχι αμεντικογενής. Αλλά δεν θα παραπονεθώ, κάνω ότι μου λέει ο προπονητής μου. Είμαι ένα χρόνο εδώ δεν είναι σήμερα η μέρα για να αρχίσω να παραπονιέμαι".

Για τις τρεις διοργανώσεις που μετέχει ακόμα η ΑΕΚ:
"Αν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να παίζεις και στις τρεις διοργανώσεις. Πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό στην ΑΕΚ. Πρέπει να το συνηθίσουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ