ΑΕΚ

"Αινιγματικός" για το μέλλον του ο Γιόχανσον

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γιόχανσον EUROKINISSI SPORTS

Ο Σουηδός μέσος για μια ακόμα φορά ήταν αινιγματικός ως προς το μέλλον του στην ΑΕΚ, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Είναι αλήθεια πως το τοπίο ως προς το μέλλον του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ παραμένει εξαιρετικά θολό. Άλλωστε, ο ίδιος ο Σουηδός μέσος, κάθε φορά που χρειάζεται να τοποθετηθεί για το συμβόλαιο που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, παρουσιάζεται αινιγματικός.

Για παράδειγμα, μιλώντας στο "fotbollskanalen.se", παραδέχθηκε μεν πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση, αλλά άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του. "Δεν κλείνω καμία πόρτα", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιόχανσον:

Τι μάθατε στην Ελλάδα;

"Έχω βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής, όχι μόνο με την μπάλα. Είμαστε μια ομάδα που νικάει πολλές φορές στην Ελλάδα και είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε πολλή μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι. Στο παιχνίδι με μπάλα νιώθω ότι έχω βελτιωθεί. Πολλοί θα πίστευαν ότι ήταν μια παράξενη επιλογή να πάει κανείς στη Β' Εθνική στην Ελλάδα, αλλά ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι, βελτιώθηκα και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Είναι διασκεδαστικό, έχει αποδειχθεί και στην εθνική ομάδα".

Έχετε τον ίδιο ρόλο στην ΑΕΚ όπως έχετε στην εθνική ομάδα;

"Στην αρχή έπαιζα πιο πολύ αμυντικά στην ΑΕΚ, τώρα έχω έναν ρόλο box to box, είμαι λίγο πιο επιθετικός από ό,τι είμαι στην εθνική ομάδα. Κάνω περισσότερα από έναν αμυντικό μέσο, ​​οπότε αυτό είναι λίγο διαφορετικό".

Υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με μια επέκταση;

"Ναι, υπάρχει συζήτηση με την ΑΕΚ για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Αυτό θέλω όμως να το κρατήσω μεταξύ εμού και του συλλόγου. Ας δούμε τι θα γίνει. Δεν κλείνω καμία πόρτα".

Ψάχνετε για κάτι νέο;

"Θα δούμε. Εξαρτάται από το τι θα είναι το νέο. Είχα φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα και έχω να ευχαριστήσω για πολλά την ΑΕΚ. Ας δούμε τι θα γίνει".

Θα προτιμούσατε να μείνετε στην Ελλάδα ή να αισθάνεστε ότι το έχετε κάνει και θέλετε μια νέα πρόκληση;

"Δεν κλείνω καμία πόρτα σε κανένα από αυτά. Έχω πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θα δούμε τι συμβαίνει".

Ένα νέο καλό παιχνίδι ενάντια στην Ιταλία, ίσως θα είναι η Serie A;

"Ποιος ξέρει..."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ