ΑΕΚ

"Άγχος" με τον Ντίντακ

"Άγχος" με τον Ντίντακ
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να μπει η αποστολή της ΑΕΚ στο αεροπλάνο για Ξάνθη για να γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντίντακ Βιλά.

Ένας «πονοκέφαλος» και μάλιστα σχεδόν από το πουθενά, προέκυψε στον Τραϊανό Δέλλα. Θα χρειαστεί να περιμένει και πάλι ακόμα και μέχρι να μπει η αποστολή της ΑΕΚ στο αεροπλάνο για την Ξάνθη, προκειμένου να μάθει αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ντίντακ Βιλά.

Η ισπανική ομοσπονδία δεν έχει στείλει ακόμα στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του ακραίου μπακ της ΑΕΚ. Και πλέον έχουν αρχίζει να ζώνουν τα… φίδια τους ανθρώπους της Ένωσης.

Το προηγούμενο Σάββατο, ο Ντίντακ περίμενε στο ξενοδοχείο μήπως λυθεί το θέμα έστω και την τελευταία στιγμή και προλάβει να αγωνιστεί με τον Πλατανιά. Τελικά όπως φαίνεται, η υπόθεση είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη και κυρίως πιο χρονοβόρα.

Η ΑΕΚ έχει στα χέρια της όλα τα απαραίτητα έγγραφα και από την Μίλαν που είχε τα δικαιώματα του Ισπανού και από την Είμπάρ στην οποία ο παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός. Το κώλυμα βρίσκεται στα τυπικά από την ισπανική ομοσπονδία. Η ΑΕΚ πιέζει την ΕΠΟ που με την σειρά της πιέζει τους Ισπανούς, στέλνοντας σήμερα νέο έγγραφο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ