ΑΕΚ

Αγωνία για τρεις στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού

Αγωνία για τρεις στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού

Σε ρυθμούς ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", κινείται η ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αγωνιά για τα νέα από τους Ούγκο Αλμέιδα, Ρόναλντ Βάργκας και Πέτρο Μάνταλο.

Τρεις αγνώστους περιλαμβάνει η εξίσωση των πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια για το "Γ. Καραϊσκάκης" και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ξεκινώντας από τον Πορτογάλο φορ, Ούγκο Αλμέιδα, οι ελπίδες να δώσει το "παρών" ολοένα και φθίνουν.Έκανε ατομικό πρόγραμμα και μάλιστα μόνο στο γυμναστήριο χωρίς να ανεβάσει "στροφές" και στην προπόνηση της Τρίτης, παράλληλα με τη θεραπεία. Μένουν, ωστόσο, μόνον τέσσερις προπονήσεις και ο χρόνος σίγουρα δεν είναι σύμμαχός του. Θα το "παλέψει" μέχρι την τελευταία προπόνηση, αλλά οι πιθανότητες ολοένα και λιγοστεύουν.

Η προστατευτική μάσκα του Πέτρου Μάνταλου έφθασε και ο αρχηγός της Ένωσης ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με τρέξιμο, αλλά και και λίγη μπάλα. Αυτή ήταν η πρώτη του προπόνηση μετά την επέμβαση της προηγούμενης Τετάρτης (21/09) και ως εκ τούτου ακόμα είναι πολύ πρόωρο να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση για την συμμετοχή του παίκτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται η συμμετοχή του να αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση.

Και ο τρίτος "πονοκέφαλος" ηχεί στο όνομα του Ρόναλντ Βάργκας, καθώς ο Βενεζουελάνος έφυγε "λαβωμένος" από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Έχει υποστεί κάκωση και οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα κρίνουν κατά πολύ την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο ντέρμπι.

Σε "αναμμένα κάρβουνα" ο Τιμούρ Κετσπάγια περιμένει, πλέον, τα νεότερα από τα τρία μέτωπα για να καταστρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα πλάνα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ