ΑΕΚ

Αγωνία για τον Λαμπρόπουλο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος ακολούθησε την Τρίτη (7/2) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το κλίμα πλέον στα Σπάτα έχει αλλάξει για τα καλά. Και επί της ουσίας αυτό είναι και το μεγαλύτερο... επίτευγμα του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός όταν μπήκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πριν από περίπου 20 μέρες, βρήκε μια βαριά ατμόσφαιρα και σκυμμένα κεφάλια.

Και στη σημερινή (7/2) πρώτη προπόνηση μετά το ματς με την Βέροια, υπήρχαν μόνο χαμόγελα. Πάντως τα προβλήματα για τον Χιμένεθ δεν λείπουν.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που αποχώρησε με τραυματισμό από το ματς της Κυριακής (5/2), ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα του Έλληνα στόπερ. Όμως δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή, η οποία αύριο (8/2) θα ταξιδέψει για τα Χανιά, για το ματς κυπέλλου της Πέμπτης (9/2) με τον Πλατανιά.

Επίσης με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και στην πρώτη προπόνηση αυτής της εβδομάδας, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Χρήστος Αραβίδης. Ενώ θεραπεία έκανε ξανά ο Χουάν Μανουέλ Ντίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ασταμάτητη η ΑΕΚ, 6-0 (και) τη Βέροια
Χιμένεθ: "Οι παίκτες το διασκεδάζουν"
Μελισσανίδης: "Έτσι θέλουμε την ΑΕΚ"
Οι αριθμοί μιλούν για τον Χιμένεθ
Βρήκε το… κουμπί της
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ