ΑΕΚ

Αγωνία για Μπαρμπόσα

Αγωνία για Μπαρμπόσα

Ο Μπαρμπόσα αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Ερμιονίδα, την Δευτέρα (15/12) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και υπάρχει ανησυχία σχετικά με τον χρόνο που θα μείνει εκτός γηπέδων. Επιστροφή Μιλοβάνοβιτς και αποφάσεις για επιθετικό.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Μπαρμπόσα, μόλις στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς για να δοκιμάσει το πόδι του και να συνεχίζει να παίζει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έτσι έδωσε τη θέση του στον Αραβίδη.

Η απουσία του ήταν φανερή στο υπόλοιπο του αγώνα, καθώς από την αριστερή πλευρά ο Πεταυράκης… πάλευε μόνος του, με τον Δέλλα να ψάχνει τον ιδανικό συνδυασμό στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ο τραυματισμός λοιπόν του Μπαρμπόσα στοίχισε στην ΑΕΚ, καθώς σε περίπτωση που συνέχιζε να αγωνίζεται τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, ως προς το καλύτερο πάντα.

Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ κάνει λόγω για κάκωση στον έσω πλάγιο (και 20ήμερη απουσία), ενώ ο Πορτογάλος θα περάσει σήμερα (Δευτέρα, 15/12) από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Επιστροφή Μιλοβάνοβιτς και αποφάσεις για επιθετικό

Στη βάση του επιστρέφει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο οποίος παρακολούθησε αγώνες στην Πορτογαλία, ώστε να τσεκάρει παίκτες κυρίως για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο όλα πλέον είναι έτοιμα ώστε να κλείσει το θέμα του επιθετικού.

Οι παίκτες στους οποίους είχε στραμμένη την προσοχή του ο Μιλοβάνοβιτς ήταν οι Λούις Σίλβα και Ντιόγκο Βιάνα, από τον αγώνα ανάμεσα στην Ζιλ Βιθέντε και την Ακαντέμικα. Παράλληλα βέβαια, παρακολούθησε και τα Γκιμάραες – Ρίο Άβε και Πόρτο – Μπενφίκα.

Μετά από ένα σαφάρι ταξιδιών ο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφει στην Αθήνα την Δευτέρα και τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσει τους Τραϊανό Δέλλα και Ντούσαν Μπάγεβιτς για όλους τους παίκτες του είδε, καθώς και για τις επαφές που έκανε.

Πλέον, το πρώτο μέλημα όλων είναι η απόκτηση επιθετικού, καθώς αυτή θα είναι σίγουρα η μια μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ