ΑΕΚ

Αγωνία για Μάνταλο

Αγωνία για Μάνταλο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώνει τον κύκλο των εξετάσεων στο Ιατρικό Κέντρο ο Πέτρος Μάνταλος και μέχρι το βράδυ θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

Ήδη από χθες (1/11) το βράδυ αλλά και σήμερα (2/11) το πρωί, ο Πέτρος Μάνταλος υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει στο πόδι του.

Τα αποτελέσματα θα έχουν βγει μέχρι απόψε, επομένως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν άμεσα ξεκάθαρη εικόνα. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε τεράστια ανησυχία στην αρχή, καθώς ο Μάνταλος πονούσε πολύ και δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του.

Όμως σήμερα υπήρχε μια πιο συγκρατημένη αισιοδοξία, πως η ζημιά δεν είναι το μεγάλη και το διάστρεμμα δεν είναι πολύ βαρύ. Φυσικά στην ΑΕΚ θα περιμένουν όλα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, προκειμένου να βγάλουν ξεκάθαρα συμπεράσματα για το διάστημα απουσίας του διεθνή μέσου.

Άλλωστε μπορεί μετά τον Αστέρα να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό είναι θετικό ως προς τις υποχρεώσεις του Μάνταλου με την ΑΕΚ. Ωστόσο υπάρχει και η εθνική ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ