ΑΕΚ

"Αγκάθια" Αϊντάρεβιτς και Τσιγκρίνσκι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Δυο είναι τα ερωτηματικά που έχει ο Μανόλο Χιμένεθ για το ματς Κυπέλλου της Μεγάλης Πέμπτης (13/4, 19:00) στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Με δεδομένο πως υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Πέμπτη, δεν υπήρχε περιθώριο για τον Μανόλο Χιμένεθ, να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Κανονικά προπόνηση είχε σήμερα (10/4) στα Σπάτα, έστω και αν όσοι έπαιξαν στο χθεσινό (9/4) ματς με την Κέρκυρα χρειάστηκε να κάνουν μόνο αποφόρτιση.

Το θετικό για τον Χιμένεθ είναι, πως στο ιατρικό δελτίο του, πλην του Λαμπρόπουλου που έκανε επέμβαση και σήμερα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, υπάρχει μόνο το όνομα του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος ακολούθησε και σήμερα μόνο θεραπεία. Και φυσικά αυτό βάζει σε προβληματισμό τον Χιμένεθ, καθώς θεωρητικά ο Αϊντάρεβιτς θα είναι μέσα στο πλάνο του για το ματς με τον Ολυμπιακό. Αν φυσικά ο Σουηδός είναι έτοιμος.

Βεβαίως τον Ισπανό τεχνικό τον απασχολεί και το θέμα του Τσιγκρίνσκι. Το γεγονός πως ο Ουκρανός στόπερ αγωνίστηκε χθες, δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι έτοιμος για το Καραϊσκάκη. Άλλωστε δεν έδειξε κάτι τέτοιο ούτε η αγωνιστική του εικόνα, καθώς ήταν πολύ επιφυλακτικός στις κινήσεις του.

Ωστόσο, η συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και από τις συζητήσεις που θα κάνει ο Χιμένεθ με τον ίδιο τον Ουκρανό στόπερ. Αν ο Τσιγκρίνσκι δεν αισθάνεται άνετος, όπως έδειξε και στο ματς με τον Κέρκυρα ή αν έχει κάποιες ενοχλήσεις, δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ