ΑΕΚ

"Άφησε μας να χτίσουμε το γήπεδο στο οικόπεδό μας"

"Άφησε μας να χτίσουμε το γήπεδο στο οικόπεδό μας"

Η σημερινή (15/10) συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ήταν η πρώτη αλλά και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να απευθυνθεί κατά πρόσωπο στην δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Διαβάστε τι ακριβώς ειπώθηκε.

Η σημερινή (15/10) συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ, ήταν η πρώτη αλλά και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να απευθυνθεί κατά πρόσωπο στην δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ειδικά όταν εκτονώθηκε η ένταση και έπεσαν οι τόνοι. Και ο Μελισσανίδης απολύτως ξεκάθαρος, ως προς την απαίτηση που έχει από τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας.

"Το μόνο που σου ζητάμε είναι να μας αφήσεις να ξαναχτίσουμε το σπίτι μας στο δικό μας οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εμείς για την περιοχή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε τους κατοίκους. Το ξέρεις πλέον ότι είμαστε απόλυτα νόμιμοι. Και να σου πω κάτι; Τι πάμε να χτίσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια; Τσιμεντοβιομηχανία πάω να χτίσω για να βγάλω λεφτά; Γήπεδο θα κάνουμε! Γήπεδο που θα είναι κόσμημα για ολόκληρη την περιοχή και θα αναβαθμίσει την πόλη. Δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι αντίθετος ούτε να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μας καθυστερήσεις".

Μάλιστα ο Μελισσανίδης κάποια στιγμή απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο του είπε: "Για να τελειώνουμε, πες μου τι θες για τη Νέα Φιλαδέλφεια και θα στα κάνω εγώ. Πες μου τι θέλεις αλλά σταμάτα να αναζητάς δικαιολογίες και άλλοθι για καθυστέρηση".

"Δεν ξέρεις τι λες"

Πάντως η αλήθεια είναι πως στην αρχή της συνάντησης το κλίμα φορτίστηκε πολύ. Μάλιστα ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο πρώτος που ανέβασε τους τόνους. "Δεν ξέρεις τι λες" έφτασε στο σημείο να πει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ στον δήμαρχο και μάλιστα σε πολύ υψηλούς τόνους.

Τόσο, που μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ζήτησε συγγνώμη για την ένταση. Μια ένταση που ήταν μεγάλη, με αφορμή την πρόταση περί κατασκευής γηπέδου στον χώρο της "Ρενό". Χαρακτηριστικό είναι και αυτό που είπε σχετικά ο Μελισσανίδης, απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας.

"Αποδεικνύεται ότι δεν θέλεις το γήπεδο. Όλα αυτά τα κάνεις για καθυστέρηση και για τίποτα άλλο. Εδώ στο δικό μας χωράφι και παλεύουμε τρία χρόνια να βρούμε άκρη, μας λες να πάμε στη Ρενό; Πόσα χρόνια ακόμα δηλαδή μας ζητάς να περιμένουμε; Και τι είναι η Ρενό; Δικό σου είναι το οικόπεδο; Αν είναι δικό σου, να κάνεις το Δημαρχείο στη Ρενό".

Πάντως, η παρέμβαση του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη, έριξε τους τόνους αλλά και επί της ουσίας έκλεισε και την κουβέντα περί… Ρενό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ