ΑΕΚ

Άφησαν... άφωνο τον Χιμένεθ οι παίκτες

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να εκπλήξουν τον Ισπανό τεχνικό και να τον αφήσουν άφωνο στο φιλικό με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήθελε οπωσδήποτε να γίνει το φιλικό με την Λαμία την περασμένη Παρασκευή (16/3), για να μπορέσει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε μια στοιχειώδη αγωνιστική εγρήγορση.

Για τον ίδιο λόγο επέμενε να κλειστεί και αυτό με τον Παναιτωλικό την προσεχή Τετάρτη (21/3). Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός είχε στο μυαλό του, πως οι παίκτες του θα ήθελαν ένα αγωνιστικό ξέσπασμα, μετά τη συσσωρευμένη ένταση απ’ όσα έγιναν στην Τούμπα και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά τα είδε τελικά στο φιλικό και ήταν αναμενόμενα. Εκείνο όμως που ακόμα και ο ίδιος ο Χιμένεθ δεν περίμενε, ήταν την εξαιρετική εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τόσο όσο προς την αγωνιστική διάθεση, όσο και ως προς την απόδοση.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χιμένεθ έμεινε κυριολεκτικά άφωνος, σχεδόν σ’ ολόκληρο το παιχνίδι. Χωρίς να κάνει ούτε μια παρατήρηση, κάτι που δεν συνηθίζει ούτε στα φιλικά.

Μάλιστα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τρεις φορές φώναξε προς τους ποδοσφαιριστές του και ήταν όλες για να δώσει συγχαρητήρια και να μοιράσει μπράβο για τις προσπάθειες του.

Εκείνο μάλιστα που ικανοποίησε περισσότερα απ’ όλα τον Χιμένεθ, ήταν η νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Μια νοοτροπία που ο Ισπανός τεχνικός τη ζητά και θέλει να την βλέπει, ακόμα και στα οικογενειακά διπλά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ