ΑΕΚ

Ο... Φεραίος κι η ωραία

Ο... Φεραίος κι η ωραία
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν επιστρέψει στην Αθήνα κέρδισε το Ρήγα Φεραίο με 4-0, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική της πορεία. (VIDEO)

Αν και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν καταδεικνυόταν για τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα, η ΑΕΚ έκαμψε χωρίς κανένα πρόβλημα την αντίσταση του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο με 4-0, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και περιμένει το πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας, κόντρα στην ιταλική Ρόμα.

Το μέτρο σύγκρισης μεταξύ της ΑΕΚ και του Ρήγα Φεραίου είχε εξαλειφθεί από πριν, λόγω της μεγάλης διαφοράς στη δυναμικότητα των δύο ομάδων κάτι που έγινε αντιληπτό και με την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς η "Ένωση" κέρδισε πέντε κόρνερ σε τρία λεπτά.

Στο όγδοο λεπτό, ο Ζόριτς άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενος φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Μπαρμπόζα. Η υπεροχή μετά το γκολ, ήταν διακριτή και ο Ρήγας Φεραίος συμβιβάστηκε με τον παθητικό του ρόλο, περιμένοντας υπομονετικά τις επελάσεις των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" και αμυνόμενος μαζικά.

Ο... Φεραίος κι η ωραία
INTIME SPORTS

Δύο λεπτά με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, Ο Ντούνης έκανε ωραίο κοντρόλ μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ΑΕΚ.

Στο 39' ο Κολοβέτσιος με προβολή θα διευρύνει σε τρία τέρματα το προβάδισμα της "Ένωσης", η οποία ποτέ δεν αντιλήφθηκε πίεση από την ομάδα του Βελεστίνου.

Ο... Φεραίος κι η ωραία
INTIME SPORTS

Το τέταρτο γκολ ήταν θέμα χρόνου και επετεύχθη από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας που προπονεί το Τραϊανός Δέλλας κατά τη διάρκεια των φιλικών, Έλντερ Μπαρμπόζα, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πορτογάλο να μετατρέπεται στον τέταρτο διαφορετικό σκόρερ της ΑΕΚ και της αναμέτρησης συνολικά.

Η ΑΕΚ που αγωνίστηκε σε μία ακόμη φιλική αναμέτρηση επί θεσσαλικού εδάφους υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, έριξε το ρυθμό αυτής με αποτέλεσμα οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο να είναι ελάχιστες, με μία εξ' αυτών στο 74', να αποτελεί την πρώτη του Ρήγα Φεραίου.

Φαγέ και Κορδέρο προσπάθησαν με κάποιες εμπνεύσεις να φτάσουν στην επίτευξη του πέμπτου τέρματος, αλλά ανεπιτυχώς. Η ΑΕΚ πλέον ετοιμάζεται για το πιο σπουδαίο φιλικό της, σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, το Σάββατο 23 Αυγούστου απέναντι στη Ρόμα.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Π. Ντούνης (32’ Βούρας) (58’ Καραγκιολίδης), Γεωργέας (46’ Μπακάκης), Σαρρής (58’ Τζανετόπουλος), Κολοβέτσιος (46’ Σβάρνας), Γροντής (58’ Πεταυράκης), Ρόβας (58’ Κορδέρο), Ανάκογλου (46’ Φαγέ), Μ. Ντούνης (58’ Πλατέλλας), Ζόριτς (58’ Μάνταλος), Μπαρμπόζα (46’ Αραβίδης) (83’ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς (46’ Ντακόλ)

Για το Ρήγα Φεραίο ξεκίνησαν οι εξής:Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γούτσιος, Σπάθης, Χατζής, Αλεξίου, Μπίκας, Ζενούνι, Μιχολίτσης, Κρεββατάς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ