ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ θεωρούσαν ότι το παιχνίδι στην Τούμπα διεκόπη ύστερα από την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και συνοδευόμενος από τους μπράβους του. Για αυτό δεν βγήκαν να παίξουν τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η τελευταία ενημέρωση, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι ο διαιτητής του αγώνα έκλεισε το "φύλλο αγώνα" του ντέρμπι κατοχυρώνοντας το ματς στον ΠΑΟΚ με 1-0, μετρώντας δηλαδή το γκολ του Βαρέλα.

Αλλά η επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ ανέφερε πως οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούσαν πως η διακοπή έγινε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο και μπράβους και όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν: "Σε ματς με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε".

Στην ΑΕΚ έλεγαν για τη διακοπή της αναμέτρησης:

"Ο διαιτητής στα αποδυτήρια άλλαζε συνεχώς άποψη για το ακυρωθέν γκολ. Περιμέναμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να αποφασίσει. Στη συνέχεια μας έδωσε εντολή να βγούμε στο γήπεδο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να απαντούν: "Σε μας με πιστόλια και μπράβους δεν βγαίνουμε". Για την ΑΕΚ η διακοπή έχει γίνει μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, συνοδευόμενος από τους μπράβους του".

Η ΑΕΚ επίσης έλεγε ότι ο Κομίνης έγραψε πως το ματς διεκόπη λόγω της βίαιης εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον όλα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες καθώς όπως τόνιζαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ " δεν γίνεται να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών μας"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ