ΑΕΚ

ΑΕΚ - Μιέτζ Λέγκνιτσα 2-0

ΑΕΚ - Μιέτζ Λέγκνιτσα 2-0
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, στο τελευταίο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους νίκησε, χάρη στα γκολ των Ανάκογλου και Κρισάντους, με 2-0 τη Μιέτζ Λέγκνιτσα. Δοκίμασε το 4-4-2 ο Δέλλας, κεφάτος ο Τζεμπούρ.

Στο τελευταίο της φιλικό στην Πολωνία, εκεί όπου διεξήχθη το φιλικό στάδιο προετοιμασίας, η ΑΕΚ με τα γκολ των Ανάκογλου και Κρισάντους νίκησε με 2-0 τη Μιέτζ Λέγκνιτσα. Κουρασμένοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, πλην αποτελεσματικοί. Πολλές αλλαγές από τον Τραϊανό Δέλλα που δοκίμασε το 4-4-3 στο δεύτερο ημίχρονο. Κεφάτος το Ραφίκ Τζεμπούρ και με καλές ενέργειες στο γήπεδο, θετικός ο Κρισάντους που σκόραρε ξανά.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Κουρασμένοι έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με τη Μιέντζ, άλλωστε με αυτή ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Η πολωνική ομάδα είχε την πρώτη τελική προσπάθεια με τον Γκαρούχ, εννιά λεπτά μετά την έναρξη του ματς, με το Βενεζουελάνο γκολκίπερ της Ένωσης, Αλάιν Μπαρόχα, να είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Πλατέλλας έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η Ένωση συνέχιζε να έχει προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, κι αυτό φάνηκε από τη δυσκολία στις φάσεις.

Στο 33ο λεπτό η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ο Πλατέλλας κινήθηκε από τα δεξιά κι έδωσε στον Ανάκογλου, με το δεύτερο και κορυφαίο της ομάδας του και του γηπέδου να κουβαλά ωραία την μπάλα και με εξαιρετικό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της πολωνικής ομάδας.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Πλατέλλας επιχείρησε το σουτ με το αριστερό κι αστόχησε. Ο Αλάιν Μπαρόχα ήταν έτοιμος στο 45ο λεπτό, όταν απέκρουσε σωστά το στου Σλουσάρσκι.

Υποτονικό ως προς την έξελιξή του και το θέαμά του το δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές να αποσυντονίζουν τις δύο ομάδες και να ρίχνουν το ρυθμό της αναμέτρησης. Στο 72ο λεπτό, ο Τζεμπούρ γύρισε στον Κρισάντους, εκείνος δεν έκανε καλό κοντρόλ κι έχασε την ευκαιρία.

Το έκανε στο 76ο λεπτό, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Λαμπρόπουλου, ο Ζόριτς στην προσπάθειά του να κάνει κοντρόλ τροφοδότησε τον Κρισάντους, ο οποίος δεν λάθεψε από κοντά και διπλασίασε τα γκολ της "Ένωσης".

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Γροντής, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Η σύνθεση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Φαγέ, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ζόριτς, Κρισάντους, Τζεμπούρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ