ΑΕΚ

ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί

ΑΕΚ και Δέλλας συνεχίζουν μαζί
INTIME SPORTS

Με τον Τραϊανό Δέλλα θα πορευτεί η ΑΕΚ στον πάγκο και στην επιστροφή της στην Super League. Αυτό προέκυψε από την συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Τραϊανός Δέλλας οδήγησε την τελευταία διετία την ΑΕΚ από την περιπέτεια της Γ’ και της Β’ εθνικής, ξανά στην μεγάλη επιστροφή. Και ο Δέλλας θα είναι αυτός που θα κρατήσει το τιμόνι της "Ένωσης" και στην Super League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά από μια συνάντηση στα Σπάτα που κράτησε περίπου δυο ώρες. Είχε προηγηθεί βεβαίως η κουβέντα ανάμεσα στον Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Κατόπιν ο Μελισσανίδης πήγε στο προπονητικό κέντρο, έβαλε μαζί με τον Δέλλα τη νέα ΑΕΚ στο… τραπέζι και ελήφθη η οριστική απόφαση για τον νέο κύκλο που πλέον ανοίγει. Προφανώς και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τη νέα εποχή της ομάδας, τον σχεδιασμό και τους στόχους, αλλά και την συνεργασία των δυο πλευρών.

Αυτό που ήθελαν οι παίκτες

Μπορεί η παραμονή του Δέλλα στον πάγκο να «κλείδωσε» στην συνάντηση που έγινε με τον Μελισσανίδη αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Όμως αυτό ήταν κάτι που το προσδοκούσαν όλοι οι παίκτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χρήστος Αραβίδης ανέβασε μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τον Δέλλα. Ενώ παίκτες όπως ο Τζανετόπουλος ή ο Σοϊλέδης, δήλωσαν δημόσια πως ήθελαν να παραμείνει ο προπονητής τους.

Η επίσημη ανακοίνωση

Λίγη ώρα αργότερα η ΑΕΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την συμφωνία των δυο πλευρών η οποία αναφέρει πως ο Τραϊανός Δέλλας θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην Super League χωρίς όμως να γίνεται λόγος για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δυο πλευρών:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ