ΑΕΚ για Βολκάν Σεν: "Δεν ασχολούμαστε με την περίπτωσή του"

Βολκάν Σεν (AP Photo/Hektor Pustina)

ΑΕΚ για Βολκάν Σεν: "Δεν ασχολούμαστε με την περίπτωσή του"

Η ΑΕΚ έκλεισε την υπόθεση του Βολκάν Σεν. "Δεν υπάρχει θέμα. Δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή" είναι η θέση της ΠΑΕ για τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, που ανήκει στην Τραμπζονσπόρ.

Μπορεί οι Τούρκοι ακόμα και μέχρι πριν από λίγες ώρες να επέμεναν στη σιγουριά τους πως ο Βολκάν Σεν θα καταλήξει δανεικός στην ΑΕΚ. Όμως αρχικά από την Ένωση διέψευδαν πως έχει προκύψει οριστική συμφωνία (όπως ακουγόταν από την άλλη πλευρά του Αιγαίου), ενώ κατόπιν έσπευσαν να κλείσουν την υπόθεση.

«Δεν υπάρχει για την ΑΕΚ θέμα Βολκάν Σεν. Δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή» είναι η θέση της ΠΑΕ. Είναι προφανές πως προέκυψε εμπλοκή της τελευταίας στιγμής στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την πλευρά της Τραμπζοσπόρ. Και με δεδομένο πως ο χρόνος μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι περιορισμένος, το πιθανότερο είναι πως αυτή η τοποθέτηση της ΑΕΚ, κλείνει οριστικά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Χωρίς πάντως, να μπορεί εντελώς να αποκλειστεί ανατροπή. Και κυρίως χωρίς να κλείνει οριστικά το παράθυρο για να γίνει μια ακόμα κίνηση στο άκρο της επίθεσης. Άλλωστε στην ΑΕΚ εξέταζαν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, εκτός του Σεν. Βεβαίως η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχει αρχίσει να τελειώνει.

AP Photo/Hektor Pustina

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24