ΑΕΚ

ΑΕΚ για Βολκάν Σεν: "Δεν ασχολούμαστε με την περίπτωσή του"

Turkey's head coach Fatih Terim, left, with Volkan Sen celebrate a goal during their World Cup Group I qualifying soccer match against Kosovo at Loro Borici Stadium, in Shkoder, northern Albania, on Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Hektor Pustina)
Βολκάν Σεν (AP Photo/Hektor Pustina) AP

Η ΑΕΚ έκλεισε την υπόθεση του Βολκάν Σεν. "Δεν υπάρχει θέμα. Δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή" είναι η θέση της ΠΑΕ για τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, που ανήκει στην Τραμπζονσπόρ.

Μπορεί οι Τούρκοι ακόμα και μέχρι πριν από λίγες ώρες να επέμεναν στη σιγουριά τους πως ο Βολκάν Σεν θα καταλήξει δανεικός στην ΑΕΚ. Όμως αρχικά από την Ένωση διέψευδαν πως έχει προκύψει οριστική συμφωνία (όπως ακουγόταν από την άλλη πλευρά του Αιγαίου), ενώ κατόπιν έσπευσαν να κλείσουν την υπόθεση.

« Δεν υπάρχει για την ΑΕΚ θέμα Βολκάν Σεν. Δεν ασχολούμαστε με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή» είναι η θέση της ΠΑΕ. Είναι προφανές πως προέκυψε εμπλοκή της τελευταίας στιγμής στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την πλευρά της Τραμπζοσπόρ. Και με δεδομένο πως ο χρόνος μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι περιορισμένος, το πιθανότερο είναι πως αυτή η τοποθέτηση της ΑΕΚ, κλείνει οριστικά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Χωρίς πάντως, να μπορεί εντελώς να αποκλειστεί ανατροπή. Και κυρίως χωρίς να κλείνει οριστικά το παράθυρο για να γίνει μια ακόμα κίνηση στο άκρο της επίθεσης. Άλλωστε στην ΑΕΚ εξέταζαν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, εκτός του Σεν. Βεβαίως η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχει αρχίσει να τελειώνει.

AP Photo/Hektor Pustina

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ