ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έφερε Σιμάνσκι!

ΑΕΚ: Έφερε Σιμάνσκι!

Η ΑΕΚ έφερε τον 24χρονο Πολωνό μέσο, Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θ' αποκτηθεί από την Ένωση με τη μορφή δανεισμού από την Αχμάτ Γκρόζνι. Στην Ελλάδα για ιατρικά ο παίκτης.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή. Ο 24χρονος Πολωνός μέσος βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το δανεισμό του από την Αχμάντ Γκρόζνι.

Ο Σιμάνσκι γεννήθηκε στο Κράσνικ και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπελχάτοβ. Το 2016 τον απέκτησε η Γιαγκελόνια και το 2017 μετακινήθηκε στη Βίσλα Πλοκ. Πριν από ένα χρόνο - τον Ιανουάριο του 2019 - τον απέκτησε η Αχμάτ Γκρόζνι αντί 1.500.000 ευρώ.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε μόλις τέσσερις φορές στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ την περυσινή εννιά. Είναι μέλος της εθνικής Πολωνίας και πιθανότατα θα βρίσκεται στην τελική αποστολή για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Τελευταίο του ματς ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου κατά την εντός έδρας ισοπαλία της Αχμάτ Γκρόζνι με την Κρίλια Σοβέτοβ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρωσίας.

Photo credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ