ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης

Στην ΑΕΚ ο Γιακουμάκης
Γιακουμάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ "τελείωσε" οριστικά και με την μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού, Γιώργου Γιακουμάκη, που θα ενσωματωθεί στην Ένωση από το προσεχές καλοκαίρι. Μένει αυτή τη σεζόν στον Πλατανιά.

Με οριστικοποίηση μεταγραφής (λέγε με Βράνιες) ξεκίνησε για την ΑΕΚ η σημερινή (23/12) μέρα, με οριστικοποίηση μεταγραφής και τελειώνει. Απλώς η περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, δεν αφορά την χειμερινή μεταγραφή περίοδο, αλλά την καλοκαιρινή, όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103.3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ωστόσο προ του κινδύνου να μπει σφήνα ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, η ΑΕΚ έσπευσε να την "κλείσει" από τώρα. Η Ένωση συμφώνησε και με τον Πλατανιά και πλέον ο Γιακουμάκης πρέπει να θεωρείται δικός της παίκτης.

Απλώς στην ΑΕΚ θέλουν να αφήσουν τον 22χρονο επιθετικό μέχρι και το καλοκαίρι στην ομάδα των Χανίων, προκειμένου να συνεχίσει την εξαιρετική σεζόν που κάνει (τέσσερα γκολ σε 11 συμμετοχές) και να μετακομίσει ακόμα πιο "ψημένος" στα Σπάτα.

Την περίπτωση του Γιακουμάκη η ΑΕΚ την δουλεύει από το καλοκαίρι. Και μάλιστα την είχε προχωρήσει πολύ. Ωστόσο δεν την ολοκλήρωσε μέχρι και το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και κατόπιν το θέμα είχε "παγώσει"

Κυρίως διότι υπήρχαν άλλες εξελίξεις στην ΑΕΚ. Όμως τώρα που ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να μπει σφήνα και να πάρει τον Γιακουμάκη, στην Ένωση όχι μόνο "ξεπάγωσαν" το θέμα, αλλά έσπευσαν και να κλείσουν οριστικά την μεταγραφή. Μάλιστα στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 22χρονου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΚ κλείνει από τώρα τον Γιακουμάκη
Γιακουμάκης: "Υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ