ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Δεν έχουμε πρόταση για κανέναν παίκτη μας"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι έχει δεχθεί πρόταση για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό της, Όγκνιεν Βράνιες, ή κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή της.

Αρκετά σενάρια που εμπλέκουν παίκτες της ΑΕΚ βλέπουν το φως της δημοσιότητας εν μέσω της χειμερινής μεταγραφικής σεζόν. Ένα από αυτά είχε ως πρωταγωνιστή τον Βόσνιο διεθνή κεντρικό αμυντικό, Όγκνιεν Βράνιες (είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες το ενδιαφέρον της Αντερλεχτ, ενώ φημολογείται ότι τον κοιτάζουν και αγγλικές ομάδες).

Από την στιγμή που άνοιξε δημοσίως ο κύκλος της συζήτησης περί του μέλλοντος του Όγκνιεν Βράνιες, φυσικά και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί. Ειδικά από την στιγμή που άρχισαν να κυκλοφορούν ακόμα και φήμες περί πρότασης που ήδη έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό. «Ούτε σε προχωρημένες επαφές με την Άντερλεχτ βρισκόμαστε, ούτε υπάρχει κάποια πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ» τόνιζε κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ, που όμως με την ατάκα «δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον» άφηνε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, όπως έχει αναφερθεί στο ρεπορτάζ του Sport24 και του Βαγγέλη Αρναούτογλου, τα δεδομένα στην υπόθεση του Βράνιες και κυρίως στις σκέψεις που κάνει ο ίδιος ο παίκτης, είναι πολύ συγκεκριμένα. Και φυσικά δεν διαψεύδονται.

Επίσης έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι από την ΑΕΚ δεν αφήνουν ανοικτό, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, κανένα θέμα παραχώρησης ποδοσφαιριστή. Όπως έλεγαν, «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση, για κανέναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ» .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ