ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Αντέξαμε σε ένα λυσσαλέο πόλεμο. Σημείο αναφοράς η Αγιά-Σοφιά"

ΑΕΚ: "Αντέξαμε σε ένα λυσσαλέο πόλεμο. Σημείο αναφοράς η Αγιά-Σοφιά"

Οι διοικούντες στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της επετείου της επέκτασης της χωρητικότητας του "Νίκος Γκούμας" μέσω δήλωσης στο ΑΠΕ έστειλαν μήνυμα για τη κατασκευή της "Αγιάς Σοφιάς" στην Φιλαδέλφεια

Την 56η επέτειο από την επέκταση της χωρητικότητας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια συμπλήρωσε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου η ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ομάδας μέσω του «ΑΠΕ-ΜΠΕ» αναφέρθηκε στο ιστορικό φιλικό με την Μπαρτσελόνα και μίλησε για τις νέες σελίδες που θα γραφτούν στην ιστορία του συλλόγου με την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

«Σαν σήμερα πριν από 56 χρόνια η ΑΕΚ εγκαινίαζε επίσημα το πιο μεγάλο σε χωρητικότητα και πιο σύγχρονο στάδιο στη χώρα εκείνης της εποχής. Η επέτειος του φιλικού με την Μπαρτσελόνα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στην ιστορία της ομάδας και το μεγάλο ευτύχημα είναι ότι πλέον μπορούμε να την αναπολούμε με τα πλέον ευχάριστα συναισθήματα. Και αυτό γιατί έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα μας επιστροφή, για τα εγκαίνια του νέου μας γηπέδου.

Αντέξαμε σε ένα πόλεμο λυσσαλέο, έχουμε κερδίσει όλες τις μάχες, απαντήσαμε στους αμφισβητίες, έχουμε μπροστά μας ακόμα πιο δύσκολη προσπάθεια, αλλά μπορούμε πλέον εκ νέου να ονειρευόμαστε την κατασκευή του πιο όμορφου γηπέδου της χώρας, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και εκκίνησης στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ