ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Ενομπακάρε

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Ενομπακάρε

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με το Δικέφαλο μέχρι το 2023.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι επίσημα ο Μπράιτ Ενομπακάρε καθώς η Ένωση ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/6) την απόκτησή του.

Η συνεργασία του Αφρικανού, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας, με τον Δικέφαλο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2023. Ο Μπράιτ Ενομπακάρε βρέθηκε στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και είχε συζητήσεις με τους διοικούντες την Ένωση προκειμένου να "κλειδώσει" η μεταγραφή.

Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με την U23 της Νιγηρίας, αγωνιζόμενος βασικός στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2019 (8-22 Νοεμβρίου). Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γουλβς, με την οποία πραγματοποίησε 49 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ από το 2015 έως το 2018. Την τελευταία τριετία έπαιξε κατά σειρά ως δανεικός στην σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ, την Κόβεντρι και τη Γουίγκαν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο 22 ετών διεθνής Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου του 1998, στην πόλη Μπενίν της Νιγηρίας. Σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στην Αγγλία και ένα χρόνο αργότερα (2014) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Γουλβς, πραγματοποιώντας 27 συμμετοχές (9 γκολ, 4 ασίστ) με την ομάδα U23 του αγγλικού συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, καταγράφοντας μέσα στην επόμενη τριετία 49 συμμετοχές (3 γκολ, 1 ασίστ) με την πρώτη ομάδα.

Στο πρώτο μισό της σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός στην σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ (6 συμμετοχές) και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Κόβεντρι (18 συμμετοχές, 6 γκολ, 3 ασιστ). Από το περασμένο καλοκαίρι έως τον Ιανουάριο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γουίγκαν.

Έχει καταγράψει δύο διεθνείς συμμετοχές με την εθνική ομάδα U23 της Νιγηρίας. Μπράιτ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα!"

Photo Credits: Tim Goode/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έφτασε στην Αθήνα ο Ενομπακάρε
Στα γραφεία ο Ενομπακάρε, υπογράφει μέχρι το 2023
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ