ΑΕΚ

Αδικαιολογήτως απών ο Τζεμπούρ

Αδικαιολογήτως απών ο Τζεμπούρ
Τζεμπούρ INTIME SPORTS

Στο πρωινό προσκλητήριο του Τραϊανού Δέλλα για την προπόνηση, υπήρχε μια τρανταχτή απουσία και μάλιστα αδικαιολόγητη. Αυτή του Ραφίκ Τζεμπούρ. Τι λέει το περιβάλλον του.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν εμφανίστηκε στα Σπάτα και μάλιστα δεν είχε ενημερώσει και κανέναν για την απουσία του. Το ατόπημα προφανώς και είναι σοβαρό. Και έρχεται περίπου δυο εβδομάδες, μετά το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αλγερινό επιθετικό, στο φιλικό με την Ανόρθωση.

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε πει ήδη από τότε, πως όχι μόνο για τον Τζεμπούρ, αλλά για κανέναν παίκτη της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία μετά από κρούσμα απειθαρχίας. Και μένει να φανεί πλέον πως θα γίνει η διαχείριση της σημερινής (12/8) αδικαιολόγητης απουσίας του Αλγερινού επιθετικού από την προπόνηση της ομάδας.

«Κακή συνεννόηση» επικαλείται ο Τζεμπούρ

Σε κακή συνεννόηση ως προς την ώρα της σημερινής (12/8) προπόνησης, οφείλεται η απουσία του Ράφικ Τζεμπούρ από τα Σπάτα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του Αλγερινού ποδοσφαιριστή. Θεώρησε ο παίκτης πως η σημερινή προπόνηση είναι απογευματινή και όχι πρωινή. Και γι αυτό και δεν ξύπνησε και δεν έδωσε το παρών στα Σπάτα. Προφανώς αυτή είναι και η δικαιολογία που θα δώσει αρμοδίως ο Τζεμπούρ.

Διαβάστε για τις σκέψεις του Τζεμπούρ να αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ