ΑΕΚ

Αδειούχος ο Σιμόες

Αδειούχος ο Σιμόες
Σιμόες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Σιμόες, ζήτησε δυο επιπλέον μέρες άδειας και επιστρέφει Αθήνα αύριο (26/6) το βράδυ. Διπλή προπόνηση έβαλε για την Κυριακή ο Κετσπάγια

Η αρχική ενημέρωση που υπήρξε, ήταν πως οι αδειούχοι από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, θα ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ροντρίγκο. Και όταν ο Αντρέ Σιμόες δεν βγήκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του από τα αποδυτήρια, προέκυψαν... ερωτηματικά.

Άλλωστε, είναι και ο Γκουστάβο Πογέτ που εδώ και μέρες "πολιορκεί" τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ και θέλει να τον πάρει στην Μπέτις. Πάντως δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Ο Σιμόες ζήτησε και πήρε δυο επιπλέον ημέρες άδειας και αύριο (26/6) το βράδυ, είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αθήνα. Κάτι που σημαίνει πως την Δευτέρα (27/6) θα βρίσκεται κανονικά στα εργομετρικά τεστ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη από αύριο (26/6) θα μπουν στα... ζόρια, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση. Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ την Δευτέρα (27/6) και την Τρίτη (28/6), εκτός από προπόνηση υπάρχουν και τα εργομετρικά τεστ σε δυο γκρουπ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ