ΑΕΚ

Αδειάζει το μυαλό τους

Αδειάζει το μυαλό τους
INTIME SPORTS

Ο Γκας Πογέτ θα υλοποιήσει κανονικά την σκέψη για τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι αυτή την απόφαση του Ουρουγουανού τεχνικού, αλλά και συγκεκριμένες… προειδοποιήσεις.

Η αλήθεια είναι πως η σκέψη του Γκας Πογέτ να δώσει στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ένα τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, είχε ακουστεί κάπως παράξενα. Μάλιστα γι αυτό και δεν προχώρησε το κλείσιμο φιλικού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν άλλαξε την απόφαση του γι αυτό το ρεπό, ακόμα και μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Και αυτό διότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο Πογέτ θέλει να προχωρήσει σ’ αυτό το πλάνο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να κάνουν μια νέα αρχή. Και αυτή η νέα αρχή θα πρέπει να γίνει με το μυαλό «άδειο». Πλήρως αποφορτισμένο απ’ όλα όσα έχουν συμβεί όλο το προηγούμενο διάστημα.

Γι αυτό και θέλει να τους δώσει τρεις μέρες άδεια μακριά από την ρουτίνα των προπονήσεων και την καθημερινότητα της ομάδας. Προκειμένου να αδειάσουν εντελώς το μυαλό τους.

Πάντως ο Πογέτ έχει καταστήσει απολύτως σαφές στους ποδοσφαιριστές του, πως θα πρέπει να φερθούν υπεύθυνα σ’ αυτό το τριήμερο ρεπό. Και δεν θα πρέπει να το θεωρήσουν ως διακοπές που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Έχει δώσει μια σαφή προειδοποίηση, πως αν έστω και ένας εξοκείλει τότε αφενός θα την πληρώσουν όλοι, αφετέρου θα τεθούν υπό… αμφισβήτηση οι εορταστικές άδειες για τα Χριστούγεννα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ