ΑΕΚ

Άδεια για μεταγραφή ο Μπουονανότε

Άδεια για μεταγραφή ο Μπουονανότε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε δεν θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς εξασφάλισε άδεια από την Ένωση για να πάρει μεταγραφή. Τα είπαν διοίκηση και προπονητής και προσθήκες και αποχωρήσεις.

Με δεδομένο πως το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ΑΕΚ είναι προ των πυλών, οι εξελίξεις έχουν αρχίσει να "τρέχουν". Επί πολλές ώρες από νωρίς σήμερα (24/6) ο Τιμούρ Κετσπάγια τα είπε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Και έβαλαν επι τάπητος και τις μεταγραφές, κυρίως του φορ, αλλά και τις αποχωρήσεις. Είναι μάλιστα δεδομένο πως έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για κάποιες κινήσεις.

"Φεύγει" ο Μπουονανότε

Η πρώτη κίνηση αποχώρησης πάντως, θα είναι αυτή του Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει επικοινωνήσει με τον Μιλοβάνοβιτς και τον έχει ενημερώσει πως υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Γι αυτό και η ΑΕΚ έδωσε στον Μπουονανότε μια εβδομάδα άδεια, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης δεν θα βρίσκεται στην αυριανή (25/6) πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Και αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ