ΑΕΚ

600.000 για το 20% του Αραούχο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ /  ΓΚΟΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ--1ο-(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΓΚΟΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ--1ο-(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την πρόθεση της ΑΕΚ για να αγοράσει το 20% των δικαιωμάτων του Αραούχο το οποίο ανήκει στη Μπόκα. Ωστόσο το ίδιο θέλει και η Λας Πάλμας που ήδη μπήκε στη μέση. Τι λένε και πόσα ζητούν οι Αργεντινοί.

Μια έξυπνη και σε ένα βαθμό ανατρεπτική κίνηση προτίθεται να κάνει η ΑΕΚ ώστε να αποκτήσει περισσότερα δικαιώματα στη σχέση της με τον Σέρχιο Αραούχο, πέραν αυτής του κατ’ εξακολούθηση δανεισμού του από τη Λας Πάλμας. Ωστόσο πρέπει να κινηθεί άμεσα και αποτελεσματικά, διότι ίσως και εντός των αμέσως επόμενων ημερών, να χάσει τη μάχη πριν ακόμα τη δώσει.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr, η ΑΕΚ "δουλεύει" τη σκέψη να αποκτήσει το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, το οποίο έχουν στην κατοχή τους οι Μπόκα Τζούνιορς, από την εποχή που ο σύλλογος της Αργεντινής παραχώρησε με πώληση τον ποδοσφαιριστή στην ισπανική Λας Πάλμας.

Μάλιστα το ποσό που απαιτείται δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό και θα βάλει γερά την Ένωση στο παιχνίδι περισσοτέρων αξιώσεων, καθώς αν το αποκτήσει, σκοπεύει να ζητήσει και από τη Λας Πάλμας κάτι αντίστοιχο, ώστε να φτάσει στο 40%. Οι Αργεντινοί προτίθενται να ζητήσουν ένα ποσό μεταξύ 600-700.000 ευρώ από την ΑΕΚ, το οποίο όμως είναι διαπραγματεύσιμο.

Η Λας Πάλμας ωστόσο, προφανώς ενήμερη από τα δίκτυα των ατζέντηδων για την επιθυμία της ΑΕΚ να κινηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, έκανε ήδη το «μπάσιμό» της στην υπόθεση, ρωτώντας τους Αργεντινούς αν και με πόσα παραχωρούν το 20% των δικαιωμάτων του Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση πρέπει να κινηθεί άμεσα προκειμένου να μη βγει πολύ γρήγορα off από μια υπόθεση την οποία «δουλεύει» εδώ και καιρό, δίχως όμως να πραγματοποιεί την καθοριστική κίνηση.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr πάντως, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπόκα να συνάψει σχέσεις και με την ΑΕΚ σε ευρύτερο επίπεδο, μετά την πώληση του Τσάβες στον Παναθηναϊκό, το δανεισμό του οποίου είχε επιδιώξει η Ένωση μέσα στο καλοκαίρι που μας πέρασε. Το θέμα είναι να γίνει η καθοριστική κίνηση δίχως χρονοτριβή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ