ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παρέες παίζουν μπάλα και στο Άργος

Οι παρέες παίζουν μπάλα και στο Άργος

To κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, Coca-Cola Cup ξεκίνησε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, στην οποία και θα παραμείνει ολόκληρο το Νοέμβριο. Αρχή απ' το... καλοκαιρινό Άργος.

Από το (σχεδόν) καλοκαιρινό Άργος, έγινε το σαββατοκύριακο η επανεκκίνηση του Coca-Cola Cup. Το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5 ξεκίνησε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, στην οποία και θα παραμείνει ολόκληρο το Νοέμβριο. Ενενήντα ομάδες, ή αν προτιμάτε 630 παιδιά και των τριών κατηγοριών, δικαίωσαν τη φήμη του τουρνουά, που για την πόλη του Άργους είναι, πλέον, ένας ετήσιος θεσμός που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία.

Με πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες, καθώς σε δυο κατηγορίες (13-14 και 15-16 ετών) οι γκολκίπερ Παναγιώτης Φατούρος και Ραφαήλ Καραντζούλης αναδείχθηκαν MVP, το ευ αγωνίζεσθαι έγινε πράξη και στο Άργος, αφού σε κανένα από τα ματς που έγιναν και τις δυο ημέρες, δεν δόθηκε κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, ή αντιαθλητικό παιχνίδι.

Στο Άργος μεν, από την Κόρινθο δε, βρέθηκαν δυο παρέες για να πάρουν μέρος στους αγώνες. Ήταν οι Monsters, που έφτασαν μέχρι τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της ηλικίας 13-14 ετών, χωρίς όμως να πάρει την πρόκριση, απέναντι στα Τριφύλλια. Στα ημιτελικά της κατηγορίας 15-16 ετών, έφτασε και η Korinthos FC, η οποία αποκλείστηκε από τους Galacticos. Το ταξίδι Κόρινθος-Άργος, δείχνει και τη συνολική απήχηση του τουρνουά, που πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια της πόλης, η οποία κάθε φορά το φιλοξενεί. Κάπως έτσι δικαιώνεται και το κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης “όλα για την μπάλα”. Δεν βγήκε τυχαία.

Οι παρέες παίζουν μπάλα και στο Άργος

Με σύμμαχο τον καιρό, οι εγκαταστάσεις “Άργος-Football Center”, γέμισαν από παιδιά που έπαιξαν ποδόσφαιρο, σε συναρπαστικούς αγώνες, που κράτησαν σε αγωνία και το πολυάριθμο κοινό το οποίο βρέθηκε στις εξέδρες. Είναι αξιοσημείωτο, ότι στην κατηγορία 13-14 ετών, πήραν μέρος 40 ομάδες, αριθμός που ξεπέρασε κατά πολύ τις συμμετοχές στο τουρνουά που έγινε στου Ρέντη.

Από κάθε κατηγορία, βγήκαν 2 νικητές οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου. Αναλυτικά, οι ομάδες που νίκησαν στο Άργος.

Κατηγορία 13-14 ετών: 27πτάρια, Τριφύλλια

Κατηγορία 15-16 ετών: Κρανακίδες, Galacticcos

Κατηγορία 17-19 ετών: Ξινιάρια-Ερμιονίδα FC

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

Το Coca-Cola Cup 2016-17, μετακομίζει για δυο μέρες στην Καλαμάτα. Στις εγκαταστάσεις Fair Play (Νέα είσοδος Καλαμάτας) το τουρνουά συνεχίζεται το σαββατοκύριακο 12-13/11 με τους νέους της πόλης να έχουν ήδη δώσει ραντεβού για μια ποδοσφαιρική πανδαισία, με μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικές μονομαχίες.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια. Το υποστηρίζουν η Adidas και τα κανάλια Novasports.

Οι παρέες παίζουν μπάλα και στο Άργος

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : youtube.com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ