ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζέιμς "βλέπει" πεντάρα στον Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς έφυγε από την Ελλάδα, αλλά δεν έχει πάψει να ασχολείται με τη χώρα μας. Τελευταία αφορμή η κλήρωση των ομίλων του Champions League, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Γιουβέντους.

Η αγάπη του Μάικ Τζέιμς για το ποδόσφαιρο και δη τη Γιουβέντους έγιναν γνωστά σε όλους στην Ελλάδα πέρσι, κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο 27χρονος γκαρντ μπορεί να έχει αποχωρήσει από τη χώρα, αλλά δεν έχει πάψει να ασχολείται με τα τεκταινόμενα, με την κλήρωση των ομίλων του Champions League να του δίνει την κατάλληλη αφορμή.

Μόλις κάποιος διαδικτυακός "φίλος" του έκανε σχόλιο για το συναπάντημα της "Γηραιάς Κυρίας" με τον Ολυμπιακό, ήρθε η απάντηση. " Μακάρι να μπορούσα να πάω σε αυτό το παιχνίδι (βλ. στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης), η Γιουβέντους θα κερδίσει 5-1", τιτίβισε αρχικά για να προσθέσει λίγο αργότερα πως " δεν υπάρχει έλλειψη σεβασμού, απλά η Γιουβέντους είναι η ομάδα μου".

Ο Τζέιμς "βλέπει" πεντάρα στον Ολυμπιακό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ