ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

NEYMAR JR’S FIVE: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε για Βραζιλία!

NEYMAR JR’S FIVE: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε για Βραζιλία!

Οι ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ από την Αθήνα θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό του Neymar Jr’s Five τον Ιούλιο στη Βραζιλία!

21 ομάδες από 9 πόλεις της Ελλάδας σε 2 γήπεδα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του Neymar Jr’s Five, συνέθεσαν το σκηνικό του Εθνικού Τελικού το Σάββατο, 11 Ιουνίου, στο Αθλητικό Κέντρο Αθηνών στους Αμπελόκηπους.

Μετά από σκληρές μάχες σώμα με σώμα για τη στρογγυλή θεά, το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5 που φέρει την υπογραφή του Neymar Jr και απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-25 ετών, ανέδειξε νικητές την ομάδα ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ από την Αθήνα. Το έπαθλο;

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες, η ομάδα θα ταξιδέψει στη Μέκκα του ποδοσφαίρου, τη Βραζιλία για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό και να γνωρίσει από κοντά τον σούπερ σταρ των γηπέδων, Neymar Jr!

"Ζούμε ένα όνειρο! Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που μόλις καταφέραμε. ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ. Θυμηθείτε το!" φώναξαν σύσσωμοι οι παίκτες της ομάδας με ηθικό ακμαιότατο. Στη φάση των ομίλων, η ομάδα από την Αθήνα σημείωσε 3 νίκες και 1 ήττα ενώ πέρασε θριαμβευτικά από τους knock out αγώνες σε top 16, top 8 και top 4 μέχρι τον τελικό εναντίον της AEK.

NEYMAR JR’S FIVE: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε για Βραζιλία!
NEYMAR JR’S FIVE: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε για Βραζιλία!
NEYMAR JR’S FIVE: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ… και φύγαμε για Βραζιλία!

Ο Παγκόσμιος Τελικός θα λάβει χώρα στις 9 Ιουλίου στο "Instituto Projeto Neymar Jr" το οποίο πρόσφατα ίδρυσε ο Νοτιοαμερικανός άσος στην Praia Grande, στη Βραζιλία, εκεί όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Οι μεγάλοι νικητές του Παγκόσμιου Τελικού, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Το ταξίδι του Neymar Jr’s Five στην Ελλάδα ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου μέχρι και το περασμένο Σάββατο, καθώς πραγματοποιήθηκαν 12 προκριματικοί σε εννέα πόλεις* και ένας Εθνικός Τελικός.

Συνολικά 671 παίχτες από 121 ομάδες δοκίμασαν το ταλέντο τους σε αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού 5Χ5, που αποτελεί έμπνευση του Βραζιλιάνου άσου, ωστόσο μόνο 1 ομάδα κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Παρακολούθησε εδώ όλα όσα έγιναν στον Εθνικό Τελικό: http://www.neymarjrsfive.com/2016/06/21/video-neymar-jrs-five-greece-final/?lang=el

Παρακολούθησε όλες τις σημαντικές φάσεις και την αγωνιστική δράση, από τον έναρξη του Neymar Jr’s Five μέχρι και το μεγάλο τελικό, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV!

* Αναλυτικά οι ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό:

Αθήνα: ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ/ All Time Classic/ Dancarinas/ One Piece FC/ Katarti FC/ AEK

Βόλος: Αϊδίνι FC/ Χαβαλένθια

Πάτρα: Cebollitas

Θεσσαλονίκη: Selecao/ Blaugrana/ Mazan FC/ La Koukouvagies

Νάξος: Coca Juniors

Κως: Selecao

Ρόδος: Ball Boys/ Fanatic FBC

Χανιά: Κιτσομιχαίοι/ Φονικά Αγγούρια

Ηράκλειο: Χαβαλένθια/ Κανονιέρηδες

Ο Εθνικός Τελικός πραγματοποιήθηκε υπό τη Συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων.

Λίγα λόγια για το "Instituto Projeto Neymar Jr":

Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος “FutbolNet” στην Βραζιλία σε συνεργασία με την ομάδα FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

Για όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες: www.neymarjrsfive.com , facebook.com/neymarjrsfive

#neymarjrsfive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ