ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλίλχοτζιτς: "Μόνο η Αλγερία άξιζε το Μουντιάλ"

Χαλίλχοτζιτς: "Μόνο η Αλγερία άξιζε το Μουντιάλ"

Αποφασισμένος να τρελάνει κόσμο είναι με τα λεγόμενά του ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, για το νικητή του περασμένου Μουντιάλ, της Βραζιλίας.

Την πρώην του ομάδα, εθνική Αλγερίας, έχρισε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς ως τη μοναδική που έπρεπε να κερδίσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football".

"Έχω περάσει πολλά. Αυτή η υποδοχή στο Αλγέρι, νομίζω ότι ήταν πάνω από ένα εκατομμύριο Αλγερινοί. Είναι αλήθεια το μεγαλύτερο επαγγελματικό μου σουβενίρ.

Είναι αληθινά κάτι, που δεν μπορώ να ξεχάσω, βλέποντας εκατομμύρια και εκατομμύρια οπαδούς να φωνάζουν το όνομά μου. Για να είχα φτάσει εκεί, είχα δουλέψει. Και δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και εξωτερικά. Η ενέργεια; Έγινα σκλάβος αυτής της δουλειάς. Παίξαμε καλά, αλλά για να φτάσουμε εκεί... Η Αλγερία ήταν η μόνη που άξιζε να κερδίσει το Μουντιάλ.", δήλωσε ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αλγερίας και της Τράμπζονσπορ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Αλγερίας πέρασε από τον όμιλο της ως δεύτερη πίσω από το Βέλγιο και αποκλείοντας Ρωσία και Ν. Κορέα, αλλά στη φάση των "16" έπεσε στη μετέπειτα κάτοχο, Γερμανία, και έμεινε εκτός διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ