ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Sport24.gr στο EXPERTS' NETWORK της GUARDIAN

Το Sport24.gr στο EXPERTS' NETWORK της GUARDIAN

To Sport24.gr στην προσπάθεια του να παρέχει στους αναγνώστες του την πληρέστερη κάλυψη του Μουντιάλ, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο "EXPERTS' NETWORK" και τη συνεργασία του με κορυφαίους δημοσιογραφικούς οργανισμούς όπως η Guardian, η Gazzetta dello Sport, η Corriere della Sera, το France Football κ.α

Το Sport24.gr θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Guardian και του "EXPERTS' NETWORK" και για το Μουντιάλ, όπως είχε συμβεί με μεγάλη επιτυχία και στο Euro του 2012. Στο "EXPERTS' NETWORK" ενώνουν τις δυνάμεις τους οι μεγαλύτεροι δημοσιογραφικοί οργανισμοί από τις χώρες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

Ανάμεσα στους συνεργάτες του Sport24.gr κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ θα είναι εκτός από την Guardian, το France Football , το επίσημο περιοδικό Fifa 2014 World Cup, η Gazzetta dello Sport , το Maisfutebol , η Guardian των ΗΠΑ, η 11Freunde , η Corriere della Sera , η De Telegraaf .

To Sport24.gr θα ενημερώνει το δίκτυο για την επικαιρότητα που αφορά την Εθνική Ελλάδος, μέσω εκτεταμένης καθημερινής κάλυψης. Παράλληλα το ειδικά διαμορφωμένο mini site του Sport24.gr, που θα είναι αφιερωμένο στο Μουντιάλ, θα περιέχει νέα, αφιερώματα και multimedia που θα προσδίδουν ξεχωριστή γεύση από κάθε χώρα, μέσω της συνεισφοράς των υπόλοιπων μέσω του "EXPERTS' NETWORK".

Η συνεργασία κορυφαίων δημοσιογραφικών μέσων από όλο τον πλανήτη στοχεύει να δώσει στους αναγνώστες την καλύτερη δυνατή κάλυψη του Παγκόσμιου Κυπέλλου και είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν μια ξεχωριστή συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ