ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε εννιάχρονο Ιταλό το πιο ακριβό άλμπουμ στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Σε εννιάχρονο Ιταλό το πιο ακριβό άλμπουμ στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Το άλμπουμ του Μουντιάλ του 1970 από την Panini με την υπογραφή του Πελέ πέρασε στην κατοχή ενός εννιάχρονου Ιταλού και στην ιστορία ως το πιο ακριβό όλων των εποχών, καθώς πωλήθηκε έναντι 12.000 ευρώ.

Τέθηκε σε δημοπρασία για δεκαπέντε ημέρες από την "Catawiki". Πέρασε πλέον στην κατοχή του εννιάχρονου Ιταλού, Λορέντζο Βαντέλι, καθώς ο πατέρας του κατέβαλε το ποσό των 12.000 ευρώ κι έκανε στο γιο του ένα... ακριβό και πολύτιμο δώρο.

Το άλμπουμ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970 από την Panini πέρασε στην ιστορία ως το ακριβότερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Διατηρημένο σε άριστη κατάσταση με συμπληρωμένα και τα 271 αυτοκόλλητα κι έχοντας την υπογραφή του μεγάλου Πελέ.

Άλλωστε, ο "Βασιλιάς" υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης, η οποία φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Μεξικού καθώς η εθνική Βραζιλίας κατέκτησε τον τίτλο στον τελικό με την Ιταλία (4-1).

Θυμηθείτε εδώ το σχετικό καταπληκτικό αφιέρωμα του Χάρη Σταύρου, ο οποίος ταξίδεψε στη Μόντενα κι έζησε από κοντά την παραγωγή των άλμπουμ από την ιταλική εταιρία

"Αυτό το άλμπουμ ήταν πάντα το όνειρό μου. Ο πατέρας μου έχει ένα μέρος στο σπίτι, όπου κρατά όλες τις συλλογές της Panini. Πολλές κούτες με άλμπουμ της Panini από όλες τις διοργανώσεις, εγχώριες και διεθνείς. Αλλά αυτό, μου έλειπε", υποστήριξε ο Λορέντζο υποδεχόμενος το δώρο του πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ