ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Δεν δίνω δεκάρα για τη FIFA"

Ρονάλντο: "Δεν δίνω δεκάρα για τη FIFA"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνιασε όταν ρωτήθηκε για τα σκάνδαλα που αφορούν τη FIFA και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παρατώντας τη συνέντευξη και δείχνοντας την ενόχληση του. (VIDEO)

Καμία διάθεση να ασχοληθεί με τα σκάνδαλα που ταλανίζουν τη FIFA δεν έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως φάνηκε στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ισπανικό τμήμα του καναλιού CNN! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είπε ότι "δεν δίνω δεκάρα για τη FIFA" και παράτησε τη συνέντευξη, μετά από μία... ενοχλητική ερώτηση!

Ο ρεπόρτερ θέλησε να μάθει την άποψη του Ρονάλντο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και τα πολλά σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει αναφορικά με το πως το Κατάρ ανέλαβε τη διοργάνωση.

Η αντίδραση του Πορτογάλου ήταν οργισμένη, επειδή, θεωρητικά, η συνέντευξη αφορούσε ένα προϊόν που θα διαφημίσει! "Να μιλήσω για τη FIFA; Δεν με νοιάζει η FIFA... Το Κατάρ... Δεν δίνω δεκάρα. Τι θέλετε να σας πω; Να μιλήσω για προϊόντα, όχι για τη FIFA" απάντησε ο Ρονάλντο, έβγαλε τα ακουστικά και αποχώρησε μαινόμενος!

Φαίνεται πως ο Ρονάλντο προτιμά να ασχολείται με τη δημόσια εικόνα του και αποφεύγει τις τοποθετήσεις που μπορεί να διαταράξουν τις δημόσιες σχέσεις του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ