ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούτιν: "Πήραμε δίκαια την διοργάνωση του Μουντιάλ"

Πούτιν: "Πήραμε δίκαια την διοργάνωση του Μουντιάλ"

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν δεν ανησυχεί για την έρευνα που άνοιξε και αφορά την διαδικασία διοργάνωσης του Μουντιάλ 2018 από την χώρα του και τις φήμες για διαφθορά. Βέβαιος ότι οι αγώνες θα γίνουν στην ώρα τους.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, δηλώνει ότι η χώρα του θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο Πούτιν, απάντησε στις κατηγορίες της Αγγλίας που ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες για διοργάνωση του Μουντιάλ και κατηγορεί από το 2010 μέχρι σήμερα την Ρωσία για διαφθορά στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η υποψηφιότητα της Αγγλίας δεν ήταν επαρκής για να αναλάβει την διοργάνωση καθώς αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο παίρνοντας μόλις δύο ψήφους από τα μέλη της FIFA.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας δηλώνει με βεβαιότητα ότι η Ρωσία δεν χρησιμοποίησε πλάγιες μεθόδους για να πάρει το Μουντιάλ 2018.

" Αν κάποιος έχει στοιχεία εις βάρος της Ρωσίας ας τα παρουσιάσει. Κερδίσαμε δίκαια και θα διοργανώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάθε άλλη απόφαση θα την θεωρήσουμε άδικη", δήλωσε ο Πούτιν.

Σε ερώτηση αν θα συναινούσε σε επανάληψη της ψηφοφορίας αν πραγματικά υπήρξε διαφθορά στην διαδικασία, δήλωσε: " Θέλαμε να κερδίσουμε. Κερδίσαμε με τίμιο τρόπο. Η Αγγλία δεν έπεισε ότι έχει τις δυνατότητες να κερδίσει την διαδικασία ανάληψης του Μουντιάλ.

Δεν σκεφτόμαστε ότι είμαστε ένοχοι για οτιδήποτε. Δώσαμε τίμιο αγώνα. Δεν νομίζω ότι η απόφαση μπορεί να αλλάξει. Η κατασκευή των γηπέδων έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κοντά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ