ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20

Πικρία και στεναχώρια στους Έλληνες διεθνείς

Πικρία και στεναχώρια στους Έλληνες διεθνείς
INTIME SPORTS

Η πικρία και η στεναχώρια ήταν διάχυτη στο στρατόπεδο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τους Σταφυλίδη, Μπουγαίδη και Μπουχαλάκη να στέκονται στις δηλώσεις τους στο γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδος είχε μια κακή μέρα και το πλήρωσε.

Η ήττα από το Ουζμπεκιστάν και ο αποκλεισμός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε την στεναχώρια και την πικρία στις τάξεις των διεθνών.

Όλοι τους στις δηλώσεις τους εξέφραζαν τη στεναχώρια τους ενώ σημείωναν πως μια κακή εμφάνιση δεν αναιρεί την πορεία τους και φυσικά το Ουζμπεκιστάν δεν ήταν ανώτερο από την Εθνική Ελλάδας.

Αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Νέων Κώστας Σταφυλίδης υποστήριξε:
«Είμαστε όλοι απίστευτα στενοχωρημένοι. Όχι για κάποιον άλλον λόγο αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αξίζαμε καλύτερη πορεία στο Μουντιάλ Νέων. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας, όμως μέσα στο γήπεδο όλα πήγαν στραβά για την ομάδα. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι είναι επιτυχία το γεγονός ότι συμπεριλαμβανόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά οπωσδήποτε αυτός ο αποκλεισμός και με τον τρόπο που ήρθε μας γεμίζει πικρία».

Από την πλευρά του ο Μαυρουδής Μπουγαίδης στάθηκε στην κακή βραδιά λέγοντας:
«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτές οι βραδιές. Και έτυχε σήμερα να είμαστε εμείς στην πλευρά των ηττημένων. Δεν νιώθουμε ότι το Ουζμπεκιστάν είναι ανώτερο από εμάς, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κι οι αντίπαλοί μας τα έδωσαν όλα για να πετύχουν το στόχο τους. Η ζωή συνεχίζεται και είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η φουρνιά ποδοσφαιριστών θα χαρίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι άλλες επιτυχίες».

Τέλος ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε στον δίκαιο αποκλεισμό σημειώνοντας:
«Η ευθύνη του αποκλεισμού είναι δική μας. Εμείς δεν παίξαμε σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο που μπορούμε και δείξαμε στα τρία προηγούμενα ματς. Δίκαια αποκλειστήκαμε. Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί το μέλλον ανήκει σε αυτήν την ομάδα. Μια άσχημη βραδιά δεν μπορεί να ακυρώσει όσα έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια».

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ