ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20

Μάλι-Ελλάδα 0-0

Μάλι-Ελλάδα 0-0
INTIME SPORTS

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 με το Μάλι και πλέον θα τα παίξει όλα για την πρωτιά κόντρα στην Παραγουάη την Παρασκευή (28/6). Δοκάρι ο Μπουχαλάκης.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 στο δεύτερο της αγώνα με αντίπαλο το Μάλι στην πόλη Γκαζιαντέμπ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασε έτσι στους 4 βαθμούς, όσους και η Παραγουάη, η οποία νίκησε το Μεξικό με 1-0.

Έτσι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου την προσεχή Παρασκευή (28/6, 18.00) στην Τραπεζούντα μεταξύ της Ελλάδας και της Παραγουάης θα κρίνει και την πρωτιά. Το άλλο παιχνίδι της Παρασκευής είναι ανάμεσα στο Μάλι και το Μεξικό.

Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής U20

Να θυμίσουμε πως από τους έξι ομίλους προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες. Η Εθνική μας αν κερδίσει την Παραγουάη θα βγει πρώτη στον όμιλο.

Με ισοπαλία θα είναι δεύτερη, (ότι και να κάνει το Μάλι), ενώ θα είναι τρίτη αν ηττηθεί από την Παραγουάη και νικήσει το Μάλι το Μεξικό.

Έχασε ξανά το Μεξικό. Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η υπεροχή της ήταν ανούσια και δεν απείλησε ιδιαίτερα το Μάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η "γαλανόλευκη" ανέβηκε πιο ψηλά είχε ευκαιρίες για γκολ, ενώ στάθηκε και άτυχη καθώς από το σουτ του Μπουχαλάκη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μπερτέ. Το Μάλι εκτός από κάποια μακρινά σουτ δεν ήταν επικίνδυνο εντός περιοχής του Καπίνο.

Με μια αλλαγή η ενδεκάδα

Όπως αναμενόταν μια αλλαγή έκανε ο Κώστας Τσάνας στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής μας σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Μεξικό και αυτή είχε να κάνει στην θέση του δεξιού μπακ με τον Μαρινάκη να παίζει αντί του Κωνσταντινίδη.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καπίνο και στην άμυνα οι Σταφυλίδης (αριστερά), Μαρινάκης (δεξιά), Τριανταφυλλόπουλος-Μπουγαϊδης (κεντρικό δίδυμο).

Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μπάλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης και στην επίθεση οι Κολοβός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Ανούσια υπεροχή για την Ελλάδα

Η Ελληνική ομάδα είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, η οποία ωστόσο ήταν ανούσια με πολύ λίγες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπερτέ σε αντίθεση με το Μάλι.

Στο 18' από το μακρινό σουτ του Νιμαγκά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 20' ο Καπίνο είπε "όχι" στο σουτ του Κεϊτά.

Η πρώτη επίσκεψη της Εθνικής στα καρέ του Μάλι ήταν στο 22' όταν μετά από σέντρα του Σταφυλίδη από αριστερά, ο Διαμαντάκος δεν πρόλαβε για λίγο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το Μάλι είχε ένα ακόμη καλό σουτ στο 23' με τον Ντιάλο (η μπάλα έφυγε άουτ), ενώ μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους η Ελλάδα είχε από την πλευρά της δύο σουτ στο 29' με τον Μπάλλα και στο 42' με τον Διαμαντάκο που δεν βρήκαν τον στόχο.

Ανέβηκε πιο ψηλά είχε και δοκάρι

Όπως στο ματς με το Μεξικό, έτσι και σε αυτό με το Μάλι η Εθνική μας ομάδα έγινε πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε ευκαιρίες.

Στο 47' ο Γιαννιώτας έκανε το δυνατό μακρινό σουτ με τον Μπερτέ να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια, ενώ στο 51' μετά από ωραίο συνδυασμό των Γιαννιώτα-Διαμαντάκου ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει και τον Μπερτέ ο οποίος βγήκε και μάζεψε την μπάλα.

Το Μάλι απείλησε στο 52' με το σουτ του Κειτά να διώχνει ο Καπίνο. Στο επόμενο λεπτό (53') ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Νιάν.

Στο 58' η Ελλάδα έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Διαμαντάκος μπήκε από αριστερά έκανε την πάσα στον αμαρκάριστο Μπουχαλάκη ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάλι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (62') από το σουτ του Τραορέ, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο.

Στο 72' από την πάσα του Γιαννιώτα ο Διαμαντάκος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, ενώ στο 76' ο Νιάν έκανε ένα σουτ άστοχο.

Το Μάλι από την πλευρά του είχε μια καλή ευκαιρία στο 81' όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιάν, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μορένο, ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει και χρήση των καρτών του.

Μάλι (Μούσα Τραορέ): Μπερτέ, Α. Τραορέ, Ο. Κεϊτά, Ντιαλό (66' Α. Κεϊτά), Μ. Ντιαρά, Νιάν, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85' Σισοκό), Σαμακέ, Μαρικό, Νιμαγκά.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67' Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (80' Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (89' Μπακασέτας).

Βαθμολογία

1. Παραγουάη 4

2. Ελλάδα 4

3. Μάλι 2

4. Μεξικό 0

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ