ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20

Απογοητευμένη η FIFA για τις άδειες εξέδρες στην Τουρκία

Απογοητευμένη η FIFA για τις άδειες εξέδρες στην Τουρκία

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της FIFA για το Μουντιάλ U20 εξέφρασε την απογοήτευσή του για την μικρή προσέλευση του κόσμου στα τουρκικά γήπεδα.

"Αυτή η διοργάνωση είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για την Τουρκία, αλλά ο χαμηλός αριθμός των θεατών στις εξέδρες μειώνει αυτή την ευκαιρία", δήλωσε στο Associated Press ο Τζιμ Μπόις, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της FIFA για το Μουντιάλ U20.

Μετά τα πρώτα 12 παιχνίδια, ο μέσος όρος των εισιτηρίων είναι ο μικρότερος που έχει παρουσιαστεί ποτέ στη διοργάνωση από το 1977 όπου ξεκίνησε. Μόλις 4.828 θεατές σε κάθε αγώνα.

Ο Τζιμ Μπόις συνέχισε προσπαθώντας να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να πάει στο γήπεδο.

" Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Τουρκία να υποστηρίξει αυτό το τουρνουά. Ξέρω για παράδειγμα ότι η χώρα ελπίζει να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς τελικούς.

Προφανώς, γεγονότα σαν αυτό μπορούν να βάλουν το τουρκικό ποδόσφαιρο στο χάρτη, βοηθώντας το στην προσπάθειά του να διεκδικήσει μεγαλύτερες διοργανώσεις, όπως ένα παγκόσμιο κύπελλο".

Ουσιαστικά ο Μπόις προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα, ίσως υπονομευτεί η προσπάθεια της Τουρκίας να διεκδικήσει τα ημιτελικά του Euro 2020.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U20
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ