ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάλακ: "Εγώ είμαι ο αρχηγός"

Germany's national soccer captain Michael Ballack holds up his football shirt as he stands between Bayer Leverkusen coach Jupp Heynckes (R) and manager Rudi Voeller (L) during a news conference in the western German city of Leverkusen July 14, 2010. The 33 year-old midfield player was presented by soccer club Bayer Leverkusen on Wednesday after signing from Chelsea. Ballack singed a contract with his former club, where he played between 1999 and 2002.   REUTERS/Kirsten Neumann    (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER)
Germany's national soccer captain Michael Ballack holds up his football shirt as he stands between Bayer Leverkusen coach Jupp Heynckes (R) and manager Rudi Voeller (L) during a news conference in the western German city of Leverkusen July 14, 2010. The 33 year-old midfield player was presented by soccer club Bayer Leverkusen on Wednesday after signing from Chelsea. Ballack singed a contract with his former club, where he played between 1999 and 2002. REUTERS/Kirsten Neumann (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ο Μίχαελ Μπάλακ παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και στην συνέντευξη τύπου δεν δίστασε να... ξεκαθαρίσει στον Φίλιπ Λαμ πως αυτός εξακολουθεί να είναι ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας.

Ένας τραυματισμός άφησε τον 33άχρονο πρώην άσο της Τσέλσι εκτός του Μουντιάλ 2010, αλλά δεν έχει τερματίσει την διεθνή καριέρα του και μάλλον δεν έχει σκοπό να το κάνει σύντομα.

Ο Λαμ επιλέχθηκε ως αρχηγός και μάλιστα πρόσφατα δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραδώσει το περιβραχιόνιο αν δεν του το ζητήσει ο Γιόακιμ Λεβ.

"Είμαι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας", τονίζει ο Μπάλακ και συνεχίζει: "Ο Φίλιπ Λαμ το είπε αυτό σε μια στιγμή που πιστεύω ότι είναι άκαιρη".

"Εγώ ήμουν τραυματίας και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Υπάρχουν ιεραρχίες. Θα μιλήσω με τον Λαμ για αυτό το ζήτημα".

"Ένας παίκτης δεν μπορεί να ζητήσει σε ποια θέση θέλει να παίζει και το ίδιο ισχύει και για την αρχηγία. Δεν είναι τόσο σοβαρό ζήτημα, θα το λύσουμε και θα κοιτάξουμε μπροστά".

Την προηγούμενη μέρα ο Φίλιπ Λαμ παντρεύτηκε και ο Μπάλακ, συμπλήρωσε: "Του δίνω συγχαρητήρια και του εύχομαι τα καλύτερα".

Όσον αφορά στο ζήτημα της αρχηγίας ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, συμπαίκτης του Λαμ στην Μπάγερν, υποστήριξε τον Μπάλακ, δηλώνοντας: "Για μένα, ο Μπάλακ είναι αυτός που είναι αρχηγός. Ο Φίλιπ πήρε τον ρόλο προσωρινά επειδή ο Μίχαελ ήταν τραυματίας".

Ο γάμος του Λαμ και η παρουσίαση του Μπάλακ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ