ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανελκά: "Ήμασταν μία ωρολογιακή βόμβα"

Ανελκά: "Ήμασταν μία ωρολογιακή βόμβα"

Tα όσα έγιναν στη Νότιο Αφρική με την εθνική Γαλλίας αποτέλεσαν θέμα συζήτησης στον ποδοσφαιρικό κόσμο και εξέθεσαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία των Γάλλων. Οι κόντρες των παικτών με τον Ραϊμόντ Ντομενέκ , αμαύρωσαν την εικόνα της ομάδας στο Μουντιάλ.

Ο Νικολά Ανελκά βρέθηκε στο επίκεντρο των γεγονότων, αφού ήρθε σε κόντρα με το Ντομενέκ και διώχθηκε από την αποστολή της ομάδας, καθώς χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απέναντι στον προπονητή του, στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό, στο οποίο η Γαλλία ηττήθηκε με 2-0 και αποχαιρέτησε το Μουντιάλ.

Η έκρηξη του Ανελκά είχε και συνέχεια την επόμενη ημέρα, όταν οι παίκτες αρνήθηκαν να προπονηθούν για το επόμενο ματς της Γαλλίας κόντρα στη Νότιο Αφρική.

Ο Νικολά Ανελκά λίγες ημέρες μετά την λήξη του Μουντιάλ, αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι δεν ήταν ο μόνος που αισθανόταν αδικημένος και εκνευρισμένος και ότι η πιθανότητα να ήταν κάποιος άλλος παίκτης στην θέση του ήταν πολύ μεγάλη.

" Αν δεν ήμουν εγώ που έφερε το θέμα στην επιφάνεια θα ήταν κάποιος άλλος. Ήταν μία ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Όλοι ήμασταν ένα. Αν υπήρχαν κάποιοι παίκτες που ήθελαν να προπονηθούν ας βγει κάποιος να το πει. Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπήρχε κανένας παίκτης", τόνισε με δηλώσεις του στον Τύπο ο Ανελκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ