ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ζήτησαν κανάλι με "καυτό" reality οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας

England's Dele Alli, left, with teammates Gary Cahill, Kieran Trippier, Phil Jones, and England's Harry Maguire wait for the start of a training session for the England team at the 2018 soccer World Cup, in the Spartak Zelenogorsk ground, Zelenogorsk near St. Petersburg, Russia, Wednesday, June 13, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Αγγλία AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας ζήτησαν να έχουν ενημερωτικά κανάλια στα δωμάτια του ξενοδοχείου τους στη Ρωσία, αλλά και ένα ακόμη το οποίο παρουσιάζει "καυτό" βρετανικό reality. (VIDEO)

Η εθνική Αγγλίας έχει καταλύσει στο Ρεπίνο της Ρωσίας, όπου προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τη Δευτέρα (18/6) με την Τυνησία στο Βόλγκογκραντ. Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την ομοσπονδία να τους... περάσουν συγκεκριμένα βρετανικά κανάλια στις τηλεοράσεις των δωματίων τους.

Το BBC, το ITV και το Skysports, ώστε να είναι ενημερωμένοι για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Μουντιάλ, αλλά και για να δουν τις αναλύσεις που γίνονται για τις αντίπαλες ομάδες. Ζήτησαν όμως και ένα τέταρτο κανάλι, το ITV 2, το οποίο παρουσιάζει το "Love Island".

Πρόκειται για "καυτό" βρετανικό reality, όπου σε μια βίλα αναζητείται ο έρωτας από νέους και νέες...

AP Photo/Alastair Grant

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Βέλγιο με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ