ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ζέκα: "Ας μην έβαζα το γκολ κι ας νικούσαμε"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα ξεκαθάρισε ότι θα προτιμούσε να μην πετύχαινε το πρώτο του γκολ με την Εθνική Ελλάδας, αρκεί να νικούσε το Βέλγιο και επανέλαβε την πίστη του για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα από αυτή του Βελγίου , στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Ζέκα να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με το εθνόσημο. Δεν στάθηκε εκεί βέβαια, αλλά στο γεγονός πως η "γαλανόλευκη" έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

" Δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά, προσπάθησαν όλοι. Είμαστε άτυχοι. Έπρεπε να κερδίσουμε. Κάνουμε τα πάντα και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Είναι πιο δύσκολα, αλλά το παλεύουμε. Χάσαμε την ευκαιρία με την Εσθονία, αλλά και σήμερα είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε σήμερα. Είχαμε δοκάρι, όταν δεν μπαίνει μέσα η μπάλα είναι δύσκολο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν ήταν σαν τον Μήτρογλου, γιατί δεν βάζω πολλά γκολ. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά ας μην έβαζα το γκολ κι ας παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Δεν σκύβουμε ποτέ το κεφάλι. Έχουμε άλλα δύο ματς. Να δούμε τι θα κάνουμε, τι θα κάνουν και οι άλλοι, αλλά εμείς το πιστεύουμε πολύ", δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Cosmote TV.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ